Mazsalacas Novada Kauss 2. posms

Jau 24. Jūlijā norisināsies Mazsalacas Novada Kauss, otrais posms.

Aicinām pieteikties visus gribētājus laicīgi,jo sakarā ar laika kontroles sistēmas pielietošanu, tas rada sarežģījumus pie reģistrācijas. Tie, kuri pieteiksies internetā var maksāt gan caur internet banku, gan to varēs izdarīt uz vietas. Būtiskākais, ko iegūs reģistrējoties laicīgi ir tas, ka nebūs jāstāv rindā un jāgaida kamēr tiek piereģistrēts laika kontroles čips uz Jūsu vārda, kā arī dalības maksa būs zemākā. Šādu dalības maksas palielināšanu veicam, lai cilvēkus pamudinātu reģistrēties savlaicīgi. Cena nemainās tiem, kas būs pieteikušies internetā. Sīkāk par cenu izmaiņām lasīt nolikumā.

Atcerieties, piesakoties internetā Jums ir dota izvēle maksāt caur internet banku vai sacensību dienā, no tā dalības maksas nemainīsies.

Kā arī, tuvākajās dienās tiks ievietots jaunās trases apraksts ar foto.

Ir pieejams nelies trases apraksts ar foto
http://www.mnk.lv/pages/trase

Sekojiet,Mazsalacas Novada Kausam www.draugiem.lv/mnk

Šodien izbraucu šo trasi un varu pateikt ta-Cilveki nesat slinki braucat uz mazsalacu trase vienkarsi kolosala ! katrs te vares parbaudit ko spej :D

Jaa,trase izskatas laba, bet zheel,ka parklajas ar LČ XCO!

nu es jau nu nelaistu garam MNK !

MNK trase mainās katrā posmā, tā kā tādu trasi var izbaudīt tikai vienu reizi. :)

runa iet par tiem, kuriem ir lč kaa obligatas sacensibas!

Pieteikšanās internetā vēl 2 DIENAS !!!

Piesakamies šeit: www.mnk.lv/registracija

Sveicināti!

Varbūt ir kāds, kas brauc no Rīgas uz MNK un var izpalīdzēt - atvest vienu kastīti?

PM!

Ir palikušas 6 stundas līdz reģistrācijas beigām. Reģistrācija internetā darbosies līdz plkst. 15:00 .

Saistībā ar to ka norisinās SPORTLAT velo sacensības esam nolēmuši pagarināt pieteikšanos līdz plkst. 20:00.

Sacensības foršas trase un marķējums super
Ar to kruto rezultātu uzskaites sistēmu rezultātiem vajadzēja būt šodien

trase tiešām super, bij vērts braukt no LV otra gala, lai izbaudītu īzstu MTB. :)

Rezultāti ir gatavi problēmas nelielas ir radušās ar mājas lapu, bet tās tiks atrisinātas tuvākajās stundās un līdz pulksten 15:00 būs iekšā grupu un distanču rezultāti. Kopvērtējums būs mazliet jāuzgaida, bet arī tas tiks ievietots šodien.

paldies par rezultātiem, tikai sakārtot gan varēja pēc finiša laikiem, nevis galīgi mistiskā secībā (v-3, piemēram)

par trasi - bauda bija braukt, dubļu vannas tieši laikā, tāpat arī upītes. prasmīgi noorganizēts pretvējš visās iespējamās taisnēs, kas īpaši jūtams bija 2. aplī :) apļu beigās kalniņu un nobraucienu koncentrācija - fantastiska!
trases marķējums labs, tikai taisnajos gabalos brīžam, it īpaši otrajā aplī, kad tā arī praktiski visu ceļu nevienu braucēju neredzēju ne priekšā ne aizmugurē, brīžam nācās apdomāt, vai gadījumā noguruma dēļ neesmu aizbraukusi šķērsām. droši vien jābrauc ātrāk, kopā ar citiem :)

[color=grey]neesmu ļauna, bet s-3 grupā tomēr ieteiktu pārskatīt 3. vietas rezultātus, jo pēc starpfiniša redzams, ka viņa iebrauca 4min pēc manis[kā piektā], bet es viņu pēkšņi sev priekšā ieraudzīju 2. apļa beigās, kad izbraucu no meža - meitene kāpa uz velo un sāka braukt aiz manis. varbūt apmaldījās, bet tomēr runa par pjedestālu un kopvērtējuma punktiem, meitenes aiz viņas tiek nobīdītas uz leju…[/color]

[quote=ddaina]paldies par rezultātiem, tikai sakārtot gan varēja pēc finiša laikiem, nevis galīgi mistiskā secībā (v-3, piemēram)

par trasi - bauda bija braukt, dubļu vannas tieši laikā, tāpat arī upītes. prasmīgi noorganizēts pretvējš visās iespējamās taisnēs, kas īpaši jūtams bija 2. aplī :) apļu beigās kalniņu un nobraucienu koncentrācija - fantastiska!
trases marķējums labs, tikai taisnajos gabalos brīžam, it īpaši otrajā aplī, kad tā arī praktiski visu ceļu nevienu braucēju neredzēju ne priekšā ne aizmugurē, brīžam nācās apdomāt, vai gadījumā noguruma dēļ neesmu aizbraukusi šķērsām. droši vien jābrauc ātrāk, kopā ar citiem :)

[color=grey]neesmu ļauna, bet s-3 grupā tomēr ieteiktu pārskatīt 3. vietas rezultātus, jo pēc starpfiniša redzams, ka viņa iebrauca 4min pēc manis[kā piektā], bet es viņu pēkšņi sev priekšā ieraudzīju 2. apļa beigās, kad izbraucu no meža - meitene kāpa uz velo un sāka braukt aiz manis. varbūt apmaldījās, bet tomēr runa par pjedestālu un kopvērtējuma punktiem, meitenes aiz viņas tiek nobīdītas uz leju…[/color][/quote]

Atvainojamies par kļūdu bija problēmas ar filtrēšanu tādēļ radās šāda kļūme, bet to esam izlabojuši. Zinām par šo meiteni un atrisināsim arī šo lietu pēc iespējas ātrāk.

Ir apskatāmi pirmie foto no 2 posma. http://www.mnk.lv/galerija

Bildes no mana fotogrāfa arī! Sorry, ka miglainās arī! Slinkums bija šķirot.

Aizdomas par šmaukšanos bija uz meiteni, kas ieguva otro vietu, ATVAINOJOS, jau par to, ka tā domāju, jo viņa tiešām nebija, tā kas iznira kaut kur no pakšiem. Viņai vienkārši bija ļoti labs atbalsts, kas uzmundrināja viņu trasē. Runājot par trešās vietas ieguvēju, neatminos gan trasē, ka viņa būtu mani apsteigusi otrajā aplī, bet finišā viņa gan izrādījās man priekšā. Un par viņas esamību man priekšā uzzināju tikai no citām braucējām finišā.
Ticu, ka viņa nedomāja tīšām tā darīt, bet vienkārši, domājot, ka braucējas aiz kurām viņa bija ir aizbraukušas sāka mīt uz finišu, bet es biju mazliet atpalikusi, jo spēki gāja uz beigām un veselība bija jāsaaudzē.
Sajūtas pēc sacensībām diezgan čābīgas, bet organizatori ir forši un tas to kompensēja. Lai vai kā gaidiet mani arī trešajā posmā :) Es būšu.
Trase bija diezgan grūta it sevišķi otrais aplis :)), bet tas viss ir pie lietas :)). Pirmais posms man likās vieglāks ;)
Man patika :)). Paldies par foršo trasi :)