Tātad, meklējot ļoti lētu priekšējo šosejas ratu uzgāju šo CRC piedāvājumu: http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=12855
Ko varat teikt par šo ratu vai tā komponentiem. Uzklausu gan pieredzes izklāstus, gan spriedumus un pieņēmumus.
Abiem ir 20 spieķi, abi (laikam) ir dubultie, tomēr R500 ir bumbiņas, bet Mavic ir gultņi, Mavic arī spieķi ir pilnīgi savādāki.
Tātad, lūdzu, dalieties viedokļos par Mavic, pie reizes pasakot kurš no šiem piedāvājumiem ir feināks (ņemot vērā dažādus faktorus).
P.S. Ar R500 esmu braucis, mazliet pazīstu, tomēr grūti salīdzināt, jo neko nezinu par Mavic.
Paldies!
Ko Tu vēlies sagaidīt no 40Ls vērta rata kas sver teju kilogramu? Abi divi ir vienlīdzīgi krāmi, ja nu vienīgais ņemtu Mavic tādēļ, ka kauns braukt ar Shimano, tas arī viss.
Un tomēr, ja neko neatrodu (pieņemsim šādu situāciju), varbūt kāds kaut ko tomēr var pateikt vēl bez Kaspara komentāra (saprotu, ka pa lielam viņam ir taisnība).
Cosmic Carbone man arī nepatīk, aploki smagi un rumba, vismaz aizmugurējā dikti nepatīk - salīdzinot ar DT Swiss rumbām tās Mavic rumbas tiešām ir krāmi. Izmantoju tos vien treniņiem.
Nē, pie Cosmic Carbon toč’ neesmu pieradis :D Man jau arī prasības ir salīdzinoši zemas, uz sacenēm braukāju ļoti maz un arī treniņu slodzes priekš paša riteņa nav lielas.
Ļoti labas atsauksmes, kā par treniņu ratu, no citiem paziņām - izturīgs, uzliec un aizmirsti. Pašam, liekas, ka ir gadu jaunāki, un būs jau kādi 6000 km nobraukti, un gultņi vēl griežas gludi, neesmu veicis nekādas apkopes, tik cik regulāri mazgājis ratus. Vēl, kas ir plus Mavicam - slēgtie gultņi, kas negriežas tik labi, cik vaļējie, bet nav galvassāpju par remontu. Ņemtu tavā vietā Mavicu, ja mērķis nav stādīt rezultātus