mani notrieca automašīna

Kādam varbūt ir līdzīga pieredze, kā rīkoties? Ceturtdienas vakarā nolēnu izbraukt treniņu. Vienvārdsakot mani notrieca vieglais.Policija,ātrie mani aizveda uz slimnīcu-aizdomas par lauztu plaukstas pamatni. Ričuks drusku sadauzīts(karbons), to savāca paziņas-paspēju sazvanīt. Šobrīd jau esmu uz kājām, veiksmīgi-nekas nav lauzts, vienīgi smagi sasista kreisā roka un viss esmu apdauzījies un apskrambājies. Velosipēdam servisā uztasīja pārbaudi-remonts ar jaunām detaļām-1145 Ls.Visā tajā karstumā(ātrie mani aizrāva prom) man nav nekādu protokolu, ne papīru par notikušo-laikām jagriežas policijā. Vainīgais šoferis atzīst savu vainu, esam sarunājuši tikšanos , bet viņš drosī vien nenojauš cik maksā mans velo un tā remonts.
Ko darīt tālāk vai OCTA šādos gadījumos sedz kaut ko, ko darīt ja vainīgais atsakās sadarboties?
Īstanībā domāju , ka es ar visu tikšu galā un pēc tam padalīšos pieredzē, bet labprāt kādu ar līdzīgu pieredzi uzklausītu.

OCTA darbojas. Tev tikai vajadzēs cīnīties ar viņa OCTA kantori, jo tie jau nu neko bez cīņas nemaksās. Policijai jāatzīst šoferis par vainīgo. Tas var ievilkties līdz mēnesim, pa to laiku centies nobruņoties ar spēcīgiem argumentiem velo remonta izmaksu sakarā. Viens no stipriem trumpjiem, ir velosipēda zīmola oficālā pārstāvja vai pārdevēja apstiprināts izmaksu saraksts. Derēs viss - izdrukas no i-veikaliem ar cenām. Lai veicas!

Kā ta notrieca?

Servisā teica, ka rāmis jāmaina, vai ne?

vieglais griezā pa kreisi, lai iebrauktu mājas pagalmā, es braucu pa labo malu. Redzēju viņu pa gabalu, pirms nogrieztis viņs bija apstājies, domāju ka redz mani lai palaistu. Pēdējā brīdī piedeva gāzi un ietriecās manā priekšējā riepā- es veicu vismaz vienu ‘‘salto’’ un vēl atsitos pret ielas mālā stavošo fordu(tam kārtīga bukte sānos), velo veica kāda 5 ‘‘salto’’.

rāmim plaisa, dakša saliekta (kopā ap 1000 Ls).

Notriecējs šoferis trīs reizes pārcēla tikšanos ar mani, šobrīd telefons izslēgts. Došos uz policiju rakstīt iesniegumu.

khm, nu a kādas markas automašīna? :whistle: Bet ļoti jocīgi, ka nav nekādu protokolu u.t.t. Tā nevajadzētu būt, sevišķi, ja ir avārija ar cietušajiem.

Protokoli ir , policija mērīja, zīmēja, mani ātrie aizveda prom tādēl man nav papīru, velo savāca paziņas.

Ā, nu tad viss kārtība, tikai vispirms uzzvani un noskaidro uz kuru iecirkni iet un sarunā tikšanos. ;)

Sadzinu rokā vainīgo, atradu adresi, kā sauc, kur strādā, mašīna uz firmu, nofotografēju autiņu. pirmdien eju uz policiju.

Cerams, tev veļukam aprīkojums bija vajadzīgais, ja runa patiešām ir par vakaru. :)

Veseļojies :)

19.50 maijā ir gaišs kā dienā.

Paskaties ieks LTAB.lv kur a/m OCTA polise, jo pret “sudigu” apdrosinataju bus grutaka cina, principa teoretiski var pastavet ari regresa iespeja, bet jaskatas protokols. Tad butu vieglak.
Skarbi…

‘‘IF’’. Jau iesniedzu papīrus, tagad gaidu atbildi no CP adminsitratīvas lietas izskatīšanas un tad no apdrošinātājiem.

Cik tālu ar veselības uzlabojumiem?

plauksta sāp , bremzes varu nospiest caur sāpēm, cik saprotu locītavu audos kaut kur ieplīsis, āŗstēšanās =laika jaut.

Oi, :(
Veseļojies un cīnies par taisnību.

plauksta sāp , bremzes varu nospiest caur sāpēm, cik saprotu locītavu audos kaut kur ieplīsis, āŗstēšanās =laika jaut.[/quote]

Draudzīgs ieteikums. Aizej uztaisi tai plaukstai atkārtotu rentgenu, lai sirds būtu mierīga, ka nav nekas lauzts (ārstu aizdomas). Tas pēc pieredzes, cīnoties traumās ar ārstiem par to kāpēc man mēnesi pēc traumas sāp un nelokās plaukstas locītava, tādejādi atveseļošanos pagarinot no trīs uz četriem mēnešiem (tagd jau sen viss kārtībā).