Sveika tauta…kādas atsauksmes par augstak minētajiem pedāļiem…lielākais jautajus par atšķirību braukšanā, izjūtās salīdzinot ar Shimano agregātiem.?
Gribētos dzirdet Lietotaju atsauksmes.
Paldies!
1.Lielākā atšķirība, ka šos nevar regulēt. Man patīk, lai var viegli ieklipsēt un tik pat viegli izklipsēt un tieši tādi arī ir Quartz. Vienīgi pēda ir jāpagriež lielākā leņķī, lai dabūtu ārā.
2. Shimano pedāļos vairāk sprūda dubļi, ar Look nav tik traki. Es pat teiktu, ka vispār atkritusi šī problēma.
3. Ar Quartz man personīgi ir nedaudz grūtāk atrast klipsēšanās vietu, bet tas varbūt ir tikai laika jautājums.
arī šogad braucu ar Quartz.
- viegli!
- izskatās, ka dubļi nebūs problēma (Siguldā pa dubļiem izbraucu, negāju ar kājām :))
- skatīt Ligitas 3. punktu
p.s. varu piedāvāt par 40 Ls, baltus, sarkanus vai pelēkus :)
Esmu nobraucis jau vienus tādus pedāļus, un tagad vēl divi jauni pāri tiek braukti.
Nevaru salīdzināt ar makšķerniekfirmas šīmano izstrādājumiem, bet varu salīdzināt ar Time pedāļiem. Strādā ļoti līdzīgi
- dubļi nav problēma
- mazs svars
- nekas nav jāregulē
- pedāļu plastmasa dilst (atkarībā no braukšanas, bet man divos gados izdilst tā vieta kur kurpes malas spiež uz pedāļa)
- dēļ iepriekš minētās problēmas, nākas ik pa laikam pārskrūvēt dzelzīšus ar citu distanceri, ja to neizdara, tad kurpe nedaudz kustas un vieglāk nejauši izklipsēties. Tātad slinkums liekas arī ir galvenais iemesls, kāpēc daudzi šos pedāļus slikti novērtē.
Vēl informācijai: Pedāļiem nāk līdz 15 grādu izklipsēšanās dzelzīši, ir OK, bet ja doma braukt ļoti nežēlīgi, pa akmeņiem un kalniem, tad ir nopērkami 20 grādu dzelzīši. Ar 15 grādu versijām pirmajā gadā pāris reizes kāja ir izklispējusies, bet tas pa trepēm un baigos akmeņos un arī dēļ tā, ka aizlienot ar dibenu aiz sēdekļa, kājas kaut kā kļuva līkas.
Esmu lietojis 2 ražotaju pedāļus Shimano un CrankB, CB nepatika tas ka mīksti klipsējas iekšā (dīvainības dēļ patīk tas Shimano klikšķis/lauziens)…tas man personīgi nerada parliecību ka ir saklipsēts, kā šī lieta izskatās LOOKiem?
Klikšķis ir dzirdams un jūtams, bet krietni klusāks kā šīmano. Dubļos jau vispār gandrīz nedzird.
Tiem kuri brauc ar S-track pedāļiem - skrūvejot klāt klučus cik mm starplikas likāt starp klučiem un kurpi?