Livelo Kauss XC 2010 27.06.Pļaviņās

[quote=emka]Ziņas no trases:
Cigoriņa kalns ir pieveicams pat ar pārnesumu 32 priekšā un 27 aizmugurē.[/quote]

Nu Tu jau esi trenēts… bet nu jā, tad kad mēs braucām, tad tur bija metrīga zāle un uz augšu galīgi neripoja.

Cigoriņa kalns vakar tika nopļauts, braucamā daļa ir labi redzama!

mēs arī vakar ar kolēģi bijām pievakarē aizbraukuši patestēt Bomža un Foxa gara darbu un nācu pie secinājuma, ka Bomzīša optimistiskās prognozes, ka distance būs veicama līderiem ~2 st. vēl varētu piepildīties, bet tādiem svētdienas braucējiem kā man būs vajadzīgas 3 st. un vēl nedaudz, tas labākajā gadījumā

nu jau esmu atpakaļ. iemēģinot trasi, likās, ka kaut kas pietrūkst. pēc finiša sapratu, kas pietrūka - vēl 1-2 apļi. trase laba, vietām ļoti ātra. un nebija nemaz tik traki (smaguma ziņā) - rezultātus gan uz vietas nesagaidīju, bet sieva teica, ka līderiem rezultāts bija 10-15 min zem divām stundām - nav SEBs, bet nu nekāds hardcore arī nebija - patīkama trase pēc garajām brīvdienām :)

Nezinu gan, 4 apļi bija tieši laikā lai pamatīgi atrautos pa kājām (protams, ja nesačko)! :) Nobrauciens pie ezera bija superīgs. Forš trase , noteikti braukšu atkal. :) Jā vienīgi likās ka Sievietēm 4 apļi ir par daudz. Draudzene teica, ka 3 apļi būtu ideāli, bet šādā trase 4 apļi tas bish bij pa daudz.

Man gan kā cilvēkam, kurš tā nopietnāk brauc pirmo gadu - 40 km bija nedaudz par smagu, bet trase, gonka un atmosfēra ļoooti patika! :)
Liels paldies organizātoriem un varat ar mani rēķināties arī nākamgad ;)

Trase bij pa pirmo. Un emocijas lieliskas un ja nebutu 2 kritienu, tad vispar super!

te nu es sapratu kapec vajadziga ķivere! jo pie Līdača ezera dabuju nomaukt uz acīm, un sajuta kad aizmugureja rata speķi beržas pret ķiveri nav lieliska!
2. kritiens uzreiz pēc muzikanta uz tā pustramplīna, vnk nepaspeju ieklipsēties. un šo kritienu atgādinās zilums uz kājs!
ironiski , bet abi kritieni 3. aplī!
p.s. paldiies par lielisko zupiņu grauzdiņu un kartupeli! bbija garšīgi!

paldies, viss bija garšīgi - trase, aukstā zupa un zemenes jau pēc gonkas :)
pārfrāzējot - kas nebrauc krosiņus, nezina īsto ūdens garšu :)))

Arī es 3. aplī nepaspēju, kritiens nesekoja, bet tālu nebija. Muzikants kalna galā = izcils izgudrojums. Gonka pa pirmo, mazliet gan škrobe, ka nebija iespējas notašķīt sevi un velo ar dubļiem/ūdeni, bet tāpat ir labi.

Bildes no sacensībām! http://foto.inbox.lv/joile/Livelo-kauss-XC-2010?view=&start=100&curdate=2010-06-27

Sacīkste tiešām bija interesanta. Bija dažas tehniskas vietas, kur katrā aplī nedaudz mainījās segums (tika uzirdināts), kas neļāva “gulēt”. Sanāca nedaudz pamaldīties, bet vairāk savas vainas dēļ. Nobrauciens pirms starta/finiša zonas bija ļoti ātrs. Pēc sacīkstēm skatījos spidometrā, ka max ātrums bijis 80 km/h (pat neminoties nobrauciena vidus un lejas daļā!). Laiks arī bija ļoti labs.

Man tikai 52 un tajā vietā braucu bez bremzēšanas, bet arī bez mīšanās. Vai tiešām 80? Ko labu spidometrs rāda pārējiem?

Paldies par bildēm. Vai daiņuks pēc fotografēšanas nesalasīja nokritušos velo datorus fotografēšanas vietā? :)

Pats biju izbrīnīts. Pēc sajūtām bija starp 60 un 70. Uzminos kalna sākumā un tad iesēdos un ripoju. Varbūt tiešām spidometrs melo? Nobrauktā distance gan sakrīt ar oficiālo (pārsims metri klāt).

Sacīkste bija ļoti laba, samērā tehniska. Nobraucienā pie Cigoriņa man max bija 60. :)

Vai kāds grib paskaidrot, kāpēc Livelo sacensībām ir tik niecīga dalības maksa?

sorry , bet kautkā neiedomājos ka kāds tur var pazaudēt velodatoru… nebij jau tie pāris kritieni tik traki,ko es redzēju… Ieri - ja zini ka tajā nobraucienā pie Līdača pazaudēji velodatoru,palūdz lai kāds Pļaviņietis rīt treniņa pēc paskatās tai vietā…

varbuut taadeelj, ka nav bars apmaksaajamu cilveeku jaaalgo un kaads ir gatavs to saorganizeet arii ar miinusu…?

Un pensija arii pagaidaam taalaak nekaa Japinjam, kas arii vareetu buut galvenais arguments :D

jā,un piedodied ja kāda bilde tāda miglaināka,pirmo reizi fočēju, jo pats nebraucu…

Tikai tādēļ, lai šo pasākumu padarītu tautai pieejamāku. Un tādēļ liels paldies jāsaka pasākuma atbalstītājiem (šoereiz Līvānu kūdras fabrikai un SIA J.S.V.), kas samazina organizatoru mīnusus. Varu pateikt, ka pag ruden mēs (organizatori), reāli nolikām nemazo naudu (reāli palikām mīnusos), bet tas nu tā, pozitīvās atsauksmes un dalībnieku smaids pēc finiša, tas ir to vērts.

Domāju, ka šajās sacensībās, gan attiecībā pret dalības maksu (gan vienkārši tāpat), ir viens no augstākajiem organizatoriskajiem līmeņiem Latvijā. Kā arī super komantātors Kaspi4, gan citas interesantas lietas, ko izdomājam, kas ir nesaistītas tieši ar pašu trasi.

Šoreiz atvainojos par neesošajiem rezultātiem sacensību vietā, jo līdzi paņemtais printeris galīgi negribēja darboties kopā ar līdzi paņemtajiem datoriem. Diemžēl visu 100% iepriekšējā vakarā notestēt neizdevās (vakars bija par īsu).

P.s. neko nesolu, bet iespējams, ka šāda tipa sacensības bija pēdējo reizi. Dzīvosim, redzēsim!

Paldies visiem braucējiem un skatītājiem! Minās tālāk!