Livelo kauss XC 2009 10. oktobrī

Vēl bildes no trases izmēģinājuma brauciena :)

http://www.livelo-team.lv/f%202009liveloxc_izmeg_brauc.htm

un arī bilde no starta finiša vietas :)

izskatās pa skaisto, noteikti būšu (vēl tik nauda jāpārskaita)

Ļoti žēl,ka netieku traumas dēļ. :( Lai visiem veicas. :)

Nu jau tikai nedēļa paliek līdz gonkas sākumam :) … un lai vairāk iesildītu tautu piedalīties šajā pasākumā ir nolemts vienkāršot pāris birokrātiskas lietas:

1. Pieteikumus iesniegt var ne tikai uz oficiālās veidlapas, bet pietiek, ja vienkārši atsūta brīvā formā rakstītu e-pastu kurā minēta sekojoša informācija:
  • Dalībnieka vārds uzvārds
  • Vecuma grupa (saskaņā ar nolikumu)
  • Dzimšanas datums, gads
  • Dzīvesvieta
  • Komanda (ja ir)
  1. Ja dalībnieks atsūta iepriekšējās pieteikšanās informāciju līdz sacensību sākuma datumam, tad dalības naudu 5 Ls apmērā varēs samaksāt arī skaidrā naudā, sacensību vietā

:)

Lūk, to es saprotu! Izdzīvos kas pārmainīsies!
Pareizi.

E-pastu - tas ir baigi okej, bet uz kurieni? :)

Nolikumā ir norādīts :)

… bet Ok - info@livelo-team.lv

Veiksmi, izdošanos un labu laiku sacensību organizētājiem un rīkotājiem !

Būūs pa skaisto … :)

Ū, nav tik traki, no Ogres 100 km, tad jau cerams, ka viss būs ok un būšu paskatīties uz velo grandiem un viņu mugurām, jo diez vai braucu ātrāk par viņiem :)

Bildēs trasīte izskatās ņamm…

[quote=Bomzis]

1. Pieteikumus iesniegt var ne tikai uz oficiālās veidlapas, bet pietiek, ja vienkārši atsūta brīvā formā rakstītu e-pastu kurā minēta sekojoša informācija:
  • Dalībnieka vārds uzvārds
  • Vecuma grupa (saskaņā ar nolikumu)
  • Dzimšanas datums, gads
  • Dzīvesvieta
  • Komanda (ja ir)
  1. Ja dalībnieks atsūta iepriekšējās pieteikšanās informāciju līdz sacensību sākuma datumam, tad dalības naudu 5 Ls apmērā varēs samaksāt arī skaidrā naudā, sacensību vietā

:)[/quote]

Ir nedaudz izmainīts nolikums, kurā bez šiem augstāk minētajiem vienkāršojumiem ir vēl divas labas lietas :)

• ir atcelts muļķīgais, ka piedalīties var tikai ar MTB 16’’ velo. Piedalīties var ar jebkura tipa velo, bet vēlams ar MTB
  • ar diplomiem tiks apbalvoti pirmo 6 vietu ieguvēji katrā vecuma grupā :)

Rediģētais nolikums te: http://www.livelo-team.lv/Viskautkas/Nolikums_Livelo_kauss_XC_2009.pdf

Heijā, man pašlaik izskatās, ka ir pienācis laiks meklēt līdzbraucējus. Ja tāds(-a) atrodas (un vēlams divi gabali), pasviež ziņu. Alternatively, varētu arī izmēģināt iejusties pasažiera-masažiera lomā. Starts/finišs Šlesera brīvnovadā a.k.a. Rīgā.

[quote=Bomzis]

• ir atcelts muļķīgais, ka piedalīties var tikai ar MTB 16’’ velo.[/quote]
    ar šādu riepu izmēru tiešām būtu maz cilvēku atbraukuši :D

[quote=eBiker][quote=Bomzis]

• ir atcelts muļķīgais, ka piedalīties var tikai ar MTB 16’’ velo.[/quote]
    ar šādu riepu izmēru tiešām būtu maz cilvēku atbraukuši :D[/quote]

:D :D labs … nebiju pamanījis :D

Visiem startējušajiem dalībniekiem pēc finiša būs nodrošināta arī karsta zupiņa un arī tēja :) bezmaksas

… ko sagatavos

Vai tiks publicēts ari dalībnieku saraksts ?

piektdien tiks publicēts

Tā kā mans Magellan Expl.400 ir sācis “gļukot” neiznāca ievietot trases karti ar visiem augstummetriem :(
tāpēc ievietoju no rokas zīmētu karti :) Nu ja ir kāda novirze no reālās trases, tad tā ir stipri minimāla.

starp citu … es būtu ļoti priecīgs, ja kāds no braucējiem paņemtu uz gonku kādu labu appparātu ar ko tos “Vertical Up” izmērīt. Būtu ļoti interesanti cik tad to īsti sanāktu.

sevišķi es gribētu visu uzmanību vērst uz distances zilo un zilisarkano trases apzīmejuma līniju ko nosacīti nosaucu par iesildīšanās apli. Tas tiek veikts tikai vienu reizi no starta. Tā garums ir apm.4 km un mērķis - izretināt braucējus pirms šaurajām meža takām :)
Reālais pirmais aplis sākas no brīža kad braucējs iebrauc distances starta vietā (kur sākas sarkanā līnija)

Nu ko, vēl tikai vajadzīgs viens līdzbraucējs. Kur Tu esi?