Lieto disku remonts.

Sveiki!

Man interesē, vai ir iespējams alumīnija lietajam diskam (bez spieķiem) iztaisnot astotnieku. Ja ir iespējams varbūt zināsit pateikt kur to kvalitatīvi izdarīt.
Paldies jau iepriekš!

WOW, kas tas par zvēru, bildi varētu? :)

who is leny … ;)

Problēma tāda ka es nemāku šeit pievienot bildi.
Un nevaru arī atrast aprkstu kā to izdarīt.

Tas diskas izkatās tāds, aploce ar rumbu savienota nevis ar daudz spieķiem, bet ar pieciem platiem spieķiem. Vienvārdsakot aploces ar rumbām ir monolītas, izjaukt var tikai pašas rumbas.

Apmēram šāds:

man divi tādi kropļi mētājas, tā kā ja Leny nekas nesanāk ar taisnošanu, vari pa mazām naudām iepirkt ;)

Jā tieši tādi tie diski ir un vienam ir neliels astotnieks, gribējās iztaisnot, jo pa pilsētu tīri labi. Braukāju uz darbu, bet negribas braukt ar to riteni ar kuru braucu sacenēs.

cilvēki kur un kāda cena var iegādāties alumīnija lietos diskus ??

www.lietiediski.lv

ha labs joks man nevajag priekš mašīnas
bet gan pruiekš riteņa

Valcet un iztaisnot astotniekus var vienaa servisa slokas iela 52, 1korpuss. Vinji to dara atri un kvalitativi un par ljoti zemam cenam…

Neiet kopā :)

Kapec ta? Vienkarshi vinji taisa letak neka citos servisos, jo vinji ir pirmas rokas, vinji pasi tos taisa, nevis kaa daudzi servisi ved citur taisiit.
Un tada veida nau uzcenojumi!

visādus auto-diskus remonte Brivibas 116, vai apskataties sheit www.diskuremonts.lv

Cilveki jau 12 gadus staradā, ļoti kvalītātivi un lēti pie tam!