Latvijas kauss kross duatlonā „Forest man 2012”

20.oktobrī notiks Latvijas kauss kross duatlonā „Forest man 2012” Distances garums 5+21+3
Kross duatlons notiks sestdien, 2012.gada 20.oktobrī, Mežaparkā. Starta vieta atrodas Ostas prospekta un Mores ielas krustojumā (no Mangaļu puses) 300m uz priekšu Mežaparka virzienā. Tuvākais orientieris – Mežaparka BMX trase.

Kross duatlons ir Latvijas Kausa triatlonā 11. posms un ļoti populārs triatlona veids, kas apvieno krosa skriešanu un braukšanu pa mežu ar mtb velosipēdiem. Kross duatlons pieejams plašam dalībnieku lokam un atbilst rudens sezonai - skriešanai un kalnu riteņbraukšanai.

Sacensības paredzētas braukšanai ar MTB tipa velosipēdiem

Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās

10:00 -12:00

Starts īsajai distancei (SJC, VJC, SJB, VJB, SJA, VJA, S50, V60)

12:00

Starts garajai distancei (SJ,VJ, S,V,

S, V, SJ, VJ, S40, V40, V50)

~ 13:30 (kad būs finišējuši īsās distances veicēji)

Apbalvošana

~15:30

Iepriekšējā pieteikšanās sacensībām ir līdz 17. oktobrim plkst. 24:00

Dalības maksa jāmaksā sacensību dienā saņemot starta numuru.

Uzzināt visu par sacensībām, iepazīties ar distanci un nolikumu var mājas lapā www.triatlons.lv. vai www.tripower.lv

Pieteikties varēs arī uz vietas sacensību reģistratūrā no plkst. 10.00 līdz 12.00.

Vērtēšana sacensībās notiks pa vecuma grupām sievietēm un vīriešiem. Godalgotās vietas tiks apbalvotas ar sponsoru sarūpētām balvām.

Sacensības organizē Latvijas Skriešanas centrs (LSC) sadarbībā ar Latvijas Triatlona federāciju.

Šīs sacensības bija labs piemērs, kā ar maziem, bet saskaņotiem organizatoriskiem spēkiem bez aizķeršanās var novadīt duatlona mačus. Mix zonā, kā pienākas, divas līnijas, un tauta apjēdz, ka nav jēgas likt velo vienas līnijas tuvumā - visi smuki ar atstarpēm izkārtojas. Starta līnija labi ja 2,5 m plata, bet nekādas spiešanās un grūstišanās, visi sastājas pēc skriešanas ātruma. Un karsta tēja ar ēdamo pēc finiša!
Velomens un MKI bija favorīti velo distancē, taču V40 grupas triatlonistiem izdevās parādīt, kāda nozīme ir trenētai skriešanai.
Rezultāti: www.tripower.lv

Latviski tai trip*rī tik Anša komentārs. Nebūtu it kā valodas izvēles, būtu palasījis :)

Komentāri trip*rī bija vairāki, kad vēl nebija izveidota rakstiņa pēdējā versija. Tie laikam ir izdzēsušies kopā ar rakstiņa pirmo versiju - rezultātu atreferējumu. Konkrētāk nezinu, es tur esmu tikai lasītājs ar tiesībām ierakstīt komentāru.

Dažas bildes
https://picasaweb.google.com/110847196005089505251/Duatlons?authuser=0&feat=directlink