OK, tad varam nākamajā nedēļā sarunāt, izskatās, ka otrdien vakarpusē varētu tikt.
Var treniņu atkārtot. Tikai iesākumā jāvienojas par tempu :) Citādi vakar līderi aizgāja atrāvienā, otrā grupa maldījās pa takām, bet trešā grupa atkrita pavisam… Tak treniņš un trases apskate bij plānota, nevis gonka :)
Arī otrdiena ir ok. Arī lēns temps ir ok.
Video nav domāts kā ceļvedis trases izbraukšanai, bet gan vizuāls ieskats, tiem, kas nav tur brauuši.
Treniņa un apļa NEoficiālās apskates kārotājiem: http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?pid=114291#p114291
Paldies MrKey par trases izrādīšanu. Izbraucām vienu apli vidējā ātrumā ~ 45 minūtēs. Salīdzinot ar pagājušo gadu šķiet, ka ir vairāk kāpumu, varbūt kāds var modernajām tehnoloģijām aprīkots var nokomentēt šī gada augstuma metrus viena apļa ietvaros vs 2009. Attiecīgi arī pirmā sajūta ir, ka varētu būt grūtāk, bet vērtējums subjektīvs :) Lietus laikā grūtības pakāpe palielināsies (otrā apļa laikā izbaudījām stipru negaisu, attiecīgi visas takas un nobraucieni pludoja), varētu nepietikt arī ar Schwalbe Racing Ralph riepām. Katrā ziņā, kārtīgs XC ar tehniskiem nobraucieniem un pāris garākiem kāpumiem.
Kā vienmēr, viedoklis subjektīvs un nav saistošs :)
To MrKey: Es jau gribēju jautāt, vai tik gadījumā neiekļuvāt negaisā. Virs ziliemkalniem tāds mākonis aar zibeņiem bija sakrājies (es knapi paspēju no šosejas atmukt mājās)… Krusu nedabūjāt? Šorīt ziņās rādīja bildes ka Ogrē bija krusas graudi 2cm lieli… (tagad saprotu prieks kam jāvelk ķivere :D )
24h trasē naktī aizmigt točno nevarēs, arī nobraucienos :)
iespējams šodien aizmaukšu vēlreiz pavizināties, jāatrod beidzot tie tehniskā taciņa/kalns un kūdras ceļš pirms slēpotāju trases. Ir tur mazliet vairāk samārķēts pa nedēļu? jeb pēc piebraukātiem riepu nospiedumiem varēs tīri labi noorientēties?
[quote=Delfins]
iespējams šodien aizmaukšu vēlreiz pavizināties, jāatrod beidzot tie tehniskā taciņa/kalns un kūdras ceļš pirms slēpotāju trases. [/quote]
Cikos domā braukt?
[quote=raiter][quote=Delfins]
iespējams šodien aizmaukšu vēlreiz pavizināties, jāatrod beidzot tie tehniskā taciņa/kalns un kūdras ceļš pirms slēpotāju trases. [/quote]
Cikos domā braukt?[/quote]
TVNET: “Šovakar Latvijā prognozē postošus negaisus un virpuļviesuļus”
Bija doma pēc darba ap 18:00, bet izskatās ir jāatceļ, jo pašlaik uzlikti sliki un mājās vilkties “pārģerbties” negribās.
Raiter - vienu brīdi likās, ka esam ar riteni dušā :) Feins skats bija vienu brīdi caur kokiem redzēt, ka pār karjeru lido priežu zari utt. :)
P.S. Es nebrīnīšos, ja 24h laikā snigs sniegs vai būs jābrauc pa ledainu krusas trasi.
P.P.S. Braucot stiprā vējā, esiet ļoti uzmanīgi, jo parasti pēc katras vētras (arī tagad) kādā vietā ir pāri pārgāzies koks.
Edit: Eh, skatos, ka Delfins pats atzinās, ka izprovocējis uz diskusiju :)
Galvenais nevajag aizmirst daudz bateriju :) lai krustojumā nebūtu jāpaceļ riteņa stūre + jāpieliecās tuvāk stūrei, lai ķiveres gaisam spīd turpat un jāmeklē - kur man te bij jābrauc :)
p.s. un pagājušo gad atklāju jaunu daba īpatnību => koki naktī saaug tuvāk taciņas malai :)
Man liekas tie kociņi ir vnk optiskais apmāns no ēnām un “tuneļa efekta” (gaismas spīd tikai uz priekšu) :)
galvenais turēties iebrauktā taciņā, tad tikai jāuzmanās no paslīdēšanas uz saknes, bet krēslā nekādu problēmu.
Starp citu, man ir mega gaismas 700-800 lūmenu jaudā, ar lādējamām baterijām un diviem rezerves bateriju komplektiem. Paredzamais degšanas laiks 12-14 stundas maksimālajā režīmā. Varu aizdot pret simbolisku atlīdzību. Iespējamā tikšanās vieta- laikam jau tikai SEBs nedēļas nogalē.
Varētu mani pat ļoti interesēt, aizsūtīju tev meilu.
Pašam esošās ir par švaku, lai gan ir trīs gab.
Izlasīju ziņas rūpīgāk, izskatās vētra būs tikai austrumos, tā kā šodien ir 50:50 plānots doties izbraukt :)
Mani arī interesētu gaismas, bet vairāk interesē, kāpēc Eduardu nevarēs satikt pasākumā, jo gada sākumā taču bija plānots!?
[quote=Delfins][quote=raiter][quote=Delfins]
Cikos domā braukt?[/quote]
TVNET: “Šovakar Latvijā prognozē postošus negaisus un virpuļviesuļus”
Bija doma pēc darba ap 18:00, bet izskatās ir jāatceļ, jo pašlaik uzlikti sliki un mājās vilkties “pārģerbties” negribās.[/quote]
19:00 starts x-sports šosejas gonkai Biķerniekos. To neviens neatceļ… Braukšu turp :)
Man personīgi krēslā braucot ir grūtāk, bet vistrakāk ir naktī miglā.
Tad arī jautājums, vai kāds ir braucis šo apli naktī ar gaismām pēdējā laikā, respektīvi interesē atstarotāju stāvoklis, jo dienā viņi ir diezgan nemanāmi.