Latvijas 20. vienibas brauciens

Kaa tad taa… tulit jau bus bet vel nav temas :D

Shēmas, nolikumi, pieteiksanas utt magiskaja majaslapa velo.lv :D

neliela bļaustīšanās jau ir:
http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=13536

ups… nebiju iedomajies ka bus pie sosejas

Par kādām riepām domājat uz MTB braucienu ?

It kā dubļi sanāk mazākā trases daļa, bet varbūt vienu dubļu riepu aizmugurē uzlikt ?

[quote=robis]Par kādām riepām domājat uz MTB braucienu ?

It kā dubļi sanāk mazākā trases daļa, bet varbūt vienu dubļu riepu aizmugurē uzlikt ?[/quote]

Liec atrakas kas Tev ir :) (sada trase dublu riepa nav vajadziga)

atkal riepas :)

Gāzīs ar pārpumpētiem slikiem un miers

[quote=robis]Par kādām riepām domājat uz MTB braucienu ?

It kā dubļi sanāk mazākā trases daļa, bet varbūt vienu dubļu riepu aizmugurē uzlikt ?[/quote]
es likšu vismaz divas dubļu riepas aizmugurē ;)

baigais humors aizgāja, ko ?

Ņemot vērā ,ka Tu esi pirmā divdesmitnieka braucējs tad Tev tas tiešām varētu būt svarīgi:)

Kāpēc humors? Es atbildēju pilnīgi nopietni.

Tur jau tā lieta, ka nopietni. Šajā pašā forumā pirms kādiem 4 gadiem pacēlās jautājums, ar ko brauca ātrākie vīri Baložu pirmajā posmā agri pavasarī, kad trasē bija pusizkusis sniegs ar krietnu pavasara dubļu kārtu. Atbildi atceros vēl šodien: mēs līkumus izņemam lēnām, toties taisnēs lidojam! Otrajā posmā varēja arī redzēt, ar kāda tipa riepām viņi brauca…

Labprāt izmantotu iespēju nobaukt Vienības brauciena MTB trasi, diemžēl līdz pat šodienai nebija īsti skaidrības par to vai varēšu braukt, tagad skaidrs - braukt varu. Ja kāds ir pieteicies un netiek, tad padodiet ziņu. 29238289, Paldies.

Man te izskatas, ka pāris ļauzi nebrauks tautas braucienu .
Bet kā tur ir neesmu pagaidam iedziļnājies nolikumos vai vārds ,uzvards ir samaināms, ja jau ir pieteikts braucējs ?

[quote=anlens]Man te izskatas, ka pāris ļauzi nebrauks tautas braucienu .
Bet kā tur ir neesmu pagaidam iedziļnājies nolikumos vai vārds ,uzvards ir samaināms, ja jau ir pieteikts braucējs ?[/quote]IJSA teicās, ka dalības naudu var pārnest uz citu dalībnieku, resp. nomainīt vārdu, uzvārdu. Tūlīt pats mēģināšu to izdarīt, cerams nav par vēlu.

Vīri, lūdzu, neattīstiet šo “kustību”. Ja esam samaksājuši un netiekam, tad neko darīt. Vienīgais variants ir vienoties ar organizatoru par izmaiņām, bet braukt zem cita vārda, manuprāt, ne pie kādiem apstākļiem nedrīkst. Nekropļosim sacensību principus jau pašos pamatos…

ja tas būtu labdarības pasākums, kur nauda tiek ziedota cēliem mērķiem, tad nebūtu problēma iemaksāto naudu “nekustināt”, bet par cik tas ir bizness, tad pareiza ir cilvēku nostāja, ka viņi ar saviem iemaksātajiem latiem dara ko grib. protams ja var reģistrāciju “pārnest” uz citu cilvēku oficiāli tas ir lieliski :)

jāboikotē tas pasākums vispār :)

Delfins - btw varētu mēģināt atkal noorganizēt kādu rudens izbraucienu forumiešiem? nu tā tīri nevis treniņu, bet iepazīties, pavadīt labi laiku, noslēgt sezonu, utt :)

kāds vēl sezonas noslēgums!?!? septembri sola siltu un ar salīdzinoši maz nokrišņiem, windguru sola ka šodien, rīt nolīs un tad bez nokrišņiem līdz pat nākamajai piektdienai