Latvijai 90-Ložmetējkalns

dc var slavēt par centību un atbildības sajūtu!

jaunu maršrutu izpēte vienmēr ir patīkami. bet tā kā tas prasa laiku, tad labi, ja ir paildus motivācija.

No Terinju lidz Jaunmarupei ar var izmantot veco celju, lai izvairiitos no asfalta

Parsti tieši tā arī daru, bet tagad izdomāju tā nedarīt, lai sanāktu taisnāks un vieglāks “ieskrējiens” un tas grantētais tomēr ir stipri drebelīgs.
Bet, protams, ja vairāki ir par maksimālu izvairīšanos no šosejām, tad varam braukt pa grantēto.

Man ir jauniņās cienīgs jautājums-ko jūs darat ar tiem, kas nevar pavilkt paredzēto tempu? :) Vai tiešām visi esat tik ātri? :)) Es droši zinu, ka mans ātrums ir 10 km/h… tad man labāk nemaz nemēģināt?

Popinsa, ja gribi braukt 9 stundas, kāpēc nē?

Tikai jaatceras, ka diennakts gaisais laiks sobrid ir ~ 8 stundas!

Nu ja, izbraukšana plānota 9:00, bet atgriešanās ~ 15:00, pie nosacījuma, ja tiek nobraukti visi 100 km + vēl “pitstopi” … tad vidējam ātrumam vajadzētu būt ~ 17 km/h …

Labi, jautāšu savādāk-vai šis domāts kā trenniņbrauciens, vai atpūtas brauciens? vai Ložmetējkalnā kautko apskatīsim (esmu dzirdējusi, ka tur ir,ko apskatīt ;) ) ?

Ja baida 90 km brauciens vienā dienā, tad vēl ir vakances 90 km braucienam divām dienām. 16. - 17. novembris, Valmiera - Sigulda. Paredzēts vairāk kā atpūtas brauciens un apskatīsim ļoti daudz! :) Skatīt pie Braucieniem.

P.S. Sorry par offtopic!

skac, apskatiishos ;)

ja vidējais ātrums ir 10 km/st. tad 90 km nebūs atpūtas brauciens

:D Paldies visiem par atsaucību! jau sakontaktēju ar Roli un domāju, ka sākšu ar divdiennieku ;)

Domāju, ka brauciena tips ir tuvāks treniņbraucienam kā atpūtas braucienam.
Bez baigās maukšanas, jo tad es nemaz nespēšu parādīt ceļu, bet tomēr raitā tempā, lai tā arī ir, ka vēlākais 15:00 esam atpakaļ Rīgas centrā.
Ložmetējkalnā var apskatīt ierakumus un pašu kalnu-uzkāpt tornī. Tas viss ir pie ceļa, pa kuru brauksim.

Smērējiet maizītes, ģērbieties silti, un tiekamies apmēram pusstundu pēc saullēkta. :)

Paldies visiem par kompāniju un Dacei par pasākuma organizēšanu, kā arī laikam jāpateicas Laika Vecim par labo laiku :)

P.S. Vai būs pieejamas kaut kur arī pārējās bildes no pasākuma?

kur ir (būs) apskatāmas bildes no brauciena…

Ļoti žēl, ka netiku. Un vispār, žēl ka pēdējā laikā nesanāk piedalīties kopīgos braucienos. Ceru, ka situācija mainīsies uz labo pusi. Tā nu apstākļi ir iegrozījušies.
Vispār paskatījos laika ziņās, ziema jau ir pie durvīm :) Jālūko skapja tēlākajā stūrī pēc noputējuša slēpju pāra :)
Pamanīju, ka dažas bildes var redzēt pie braucienem (tur var atrast saiti).

Dažas bildes bez rediģēšanas:
http://picasaweb.google.com/rvaivare/Latvijai90#

Paldies ruu par bildēm un visiem par kompāniju!

Varētu ar šādiem braucieniem katru gadu 18. novembri atzīmēt.