Latviešu radio jauns raidījums "Par un ap velo"

Šo trešdien 9:00, nu jau otro nedēļu Latviešu radio ēterā būs raidījums velo cienītājiem.
Raidījuma mērķis: popularizēt velo kā pārvietošanās līdzekli, velo kā sporta veidu.
Raidījumā: būs noderīgi padomi velo aktīvistiem, erudīcijas spēle raidījuma viesiem, mūzika u.t.t.

Noklausies un pastāsti savu viedokli!!! Ja ir kāda aktuāla tēma par ko gribi dzirdēt, raksti, sadomāsim :)

Raidījums būs ēterā visu vasaru, trešdienās 9:00.

Izklausās forši, būs jāpaklausās.

Nu , kā bij??

es tik agri neceļos brīvdienas, vajadzētu gan precizēt kurā radio, jo programmā neatradu tādu raidījumu

es arī cerēju, ka būs Latvijas radio, bet izrādās Latviešu radio - tam nav ne ieraksta, ne internetā programmu atrast. Bēdīgi.

Ja Tev trešdienu rītos ir bēdīgi, tad uzliec Latvieši Radio! :)

www.latviesuradio.lv sadaļā ieraksti, beidzot arī šo raidījumu iespējams noklausīties.

Pagājušajā raidījumā pārskats par TrekPhilips MTB apes posmu un saruna ar SiSe ;) Raidījums noklausāms www.latviesuradio.lv/ieraksti.

Tīri tāds subjektīvs vērtējums - tā mūzika šķiet mazliet par biežu un par daudz. Ja tie cilvēki ir studijā, tad droši vien tāpēc lai parunātos ar viņiem. Man kaut kā personīgi tas šķiet par maz. Līdzīgs koncepts šķiet ir “Cietajiem riekstiem” kur “runājamā daļa” ir pietiekami liela. Tur kā reiz arī nesen viesojās SiSe ar Ivanu. Raidījums visnotaļ atbalstām tik būtu forši tiem velocilvēkiem ļaut vairāk izrunāties nevis tikai uzdevumus parēķināt :)
Veiksmi raidījuma veidošanā!

Rītdienas raidījumā runāsim par bērnu velosacensībām. Man pašam tas bija jaunums, bet Rīgā katru nedēļu trešdienās un ceturtdienās notiek sacensības bērniem kurās dalība bez maksas. Vairāk raidījumā…