Lance ar fixed-gear

neliels video http://trekbikes.typepad.com/rec_and_fitness/2008/10/lance-armstrong.html (kā atrāvās :))

te par pasu velo http://trekbikes.typepad.com/rec_and_fitness/2008/04/lances-city-bik.html

kautkā ne ar FireFoxu ne ar Exploreru links neiet…

man tas pats

Linkam nav ne vainas, serveris pagaidām neiet. Jāpaciešas.

labs… :D

Dulli jaunieshi :D

nu sitaa laikam tik vini var krustojumus šķeersot

Lai, kas arī netiktu teikts video paskaidrojumā, tas tomēr reklamē bīstamu un agresīvu braukšanu bez ķiverēm. Ar ko gan viņi labāki par atsaldeņiem pie auto stūres?

tieši reklamē? un Tu tagad tā dari?

vot dēļ šādiem “nažiem” XC forumā parādās tēmas, ka riteņbraucēji neievēro CSN :)

Man šķiet, ka ir 2 iespējas noskatoties šo video:

1. papriecāties
  2. atrast visu slikto, kas tur redzams, un labot to, sākot ar sevi

jā jā, pilns ar atsaldeņiem apkārt.
tiko ar viens pa ietvi bez ķiveres pabrauca garām. nu riktīgs duriks!

Lenss tiešām brauc šitajā video ar FIXED GEAR? ja tā, tad mežonīgs respect! atzīšos, ka mani bez kaujas 100 gramiem uz fixed virsū neuzdabūt!

Es tev paspiedīšu roka ja tu pateiksi ka nekad neesi pārbraucis pāri krustojumam pie sarkanās gaismas un ka visu laiku braukā ar ķiveri…!
Man domāt ka tekstā zem video ir viss pateikts!!!

p.s.
noskatoties šo video ar zināmu skaudību nācās secināt ka, ja pie mums LV būtu labāks ceļa segums fixijs būtu baigā štelle :D

“flip-flop hub (it can run as a fixed gear or freewheel singlespeed)” - kā ta šis teksts ir jāsaprot? Tad tomēr tikai semi-fixed vai?

tas jāsaprot tā, ka zobrati ir abās rata pusēs. apmet otrādāk un tev ir vai nu Single Speed Freewheel, vai arī Single Speed Fixed Gear.

jasno

95% gadījumos braucu ar ķiveri un pie sarkanās ir bijuši tikai daži ārkārtas 100 % droši gadījumi, par ko nelepojos. Esmu par savstarpēju cieņu uz ceļa.

Neganti skaists rullīts! Iedzersim par tiem kas nemīž eļļā un nepaliek vecāki par spīti tam ka gadi iet!

FIXED GEAR - tik un tā neiebraucu
Vai tas ir tas pats, ko daži MTB ražotāji piedāvā kā SINGLE SPEED ?

Kādas vispār ir sajūtas braukt ar SINGLE SPEED par MTB trasi, pēdējā laikā ārzemju žurnālos un i-neta veikalos tie ir populāri. Angļiem pat viens augsta līmeņa XC braucējs močī ar Single speedu.

[quote=scott]FIXED GEAR - tik un tā neiebraucu
Vai tas ir tas pats, ko daži MTB ražotāji piedāvā kā SINGLE SPEED ?

Kādas vispār ir sajūtas braukt ar SINGLE SPEED par MTB trasi, pēdējā laikā ārzemju žurnālos un i-neta veikalos tie ir populāri. Angļiem pat viens augsta līmeņa XC braucējs močī ar Single speedu.[/quote]
FIXED GEAR - resp. klaņi griežas nonstopā…gluži kā treka velopēdiem!