Vislētākā un vislabākā velo detaļa ir cenas/gramu attiecībai ir putu rokturi/foam grips. Rokturu komplekts Latvijas veikalos maksā ~3 Ls un sver 30gramus, tajā pašā laikā rokturi no gumijas, kas ir pārsvarā visiem ričukiem defaultā - sver 130 gr.
vēl jau ir arī baigi ērti, bet dilst gan nejēgā ātri.
man šitās švammes bieži uzliekas lēdijām, bet slapjā laikā un īpaši pa dubļiem ir galīgi dibenā. ja nav radziņi, var pat nejauši pazaudēt gripu 8)
personīgi man patīk!
ērtas, vieglas, mīkstas!
vienīgi, ja sanāk kkur ieplēst, tad viņa viegli vien plīst tālāk un ar tiem dubļiem un H2O nav nemaz tik traki!
ja paveiksies, tas grozīsies tikai viens grips, vislabākajā - neviens!
tāds mans subjektīvais viedoklis!
ps
svarīgi ir likt normālo galu, piem. Ritchey WCS!!
ilgāk turēs un mazāka iespēja, ka sāks grozīties!
;)
noteikti ir jābūt plānai gumijas oderītei, tas pamatā ir visam dārgajam galam. un vēlams attaukot stūri pirms likšanas, stipri ieteicams arī to gripu pielīmēt.
Lietoju putu grip’us ZZYZX , atskkiriiba no WCS ir taada ka , nav tik poraini kaa WCS, liidz ar to nepiesucas ar mitrumu tik lloti, diezgan ciets ir tas putojums, ( liidz stuurei ne reizi nav izsitis cauri ), un pats grip’s ir gluds (ar nelielu elipsi), tas varbuut kaadam var sskkist par miinusu, jo var sskkist ka rokas sliid- TAA NAV, ja nav dermantiins rokaas ta viss OK :D . Svara ziņā- lloti vieglis