It kā būšot 6.maijā. Gaidīti visi patiesa XC cienītāji (kas nebūs uz ee aizbraukuši)!
Vai kāds var pastāstīt kaut ko konkrētāk - kur pulcēšanās, cikos starts, u.t.t.?
Iekš velo.lv ir nolikums ar visiem laikiem un vietām
Kāda veida tur ir braukšana,pa apļiem vai viena distance un cik gara.
Jābrauc 1h tātad pa apli.
Paldies par norādi uz nolikumu!
Vēl tikai viens jautājums zinātājiem - vai Ozolāju estrāde ir šī te:
http://www.uzkartes.lv/index.php4?dd=&city=kandava&id=p00040006&lang=1&city=kandava&bb=B
kādi panakumi?
Par Daiļa spējām nekad neesmu šaubījies! Žēl, ka nācās izlaist šo gonku un vispār norakstīt visu dienu :((((((
F…ck, man ar kaut kā šī gonka paslīdēja garām nepamanot… turpmāk laikam rūpīgāk jāčeko kalendārs
Jā kalendāram jābūt virtuvē pie ledusskapja durvīm:):):)
Mans rezumē: Labs kross, ja Dailis grib, tad var! 2jaunas “pļavas”, kurās pat apsēsties nevar, visumā kārtīgs kross, un labs 1.5h treniņš NEplaknē. …un ja pat Reinis saka, lai iesildoties lieku kasku…
Paldies organizatoriem un sponsoriem !! Pasākums bija noorganizēts augstā līmenī.
Pie trases izveidošanas bija pamatīgi piestrādāts - nepārtraukti kāpumi, kas mijas ar krateklīgiem nobraucieniem, grāvīši, saknes, kāpnes un, skatītājiem par prieku - gandrīz izbraucama dubļu vanna. Īsti pat nebija kur atvilkt elpu. Nu vienkārši forši !
…bildes!?
interesē tā dubļu vanna :))
Bildes no krosa Kandavā ir pagaidām manā draugu albūmā, bet rīt noteikti būs velo un arī trek lapās.
Paldies visiem tiem mana krosa atbalstītājiem , kuri atrada laiku un atbrauca. Arī laika apstākļi mūs pažēloj. Paldies arī tiem , kas neatbrauca, jo tas vēlreiz bija pierādījums, ka Latvijā taisam sliktākas gonkas nekā brāļi Igauņi. Tāpēc es domāju, ka SEB maratons būs pēdējais mans garadarbs šajā jomā. Paldies vēlreiz visiem . Tiksimies 17 jūnijā Kandavā.
Daili, aizmirsi piebilst, ka vēl LV OX čempis būs Kandavā (vismaz pēc bildēm tā gribētos)… tas būs Tavs pēdējais gara darbs šajā jomā! :)
Bildes:
pēdējais, šogad…?
Es rīkošu tikai vairs vienu gonku un tā būs 17 jūnijā. Nezinu , kam būtu jānotiek, lai mainītu domas. Tas nu tiešām ir galīgais lēmums un punkts.
Šitik feinu krosa trasi gan nedrīkstētu svītrot no kalendāra ārā.
Pasākums bij labs.
…nav jau jaasviitro…var jau atrast citu orgu…