Krīze valstī - detaļu cenas!

Sveiki gudrā velo tauta!
Mani te māc neliels jautājums, uz kuru nevaru raskt atbildi - es gribu iegādāties iespējams jaunu detaļu klāstu kā piem jaunas bremzes, rāmi, u.t.t. un nevaru saprast - tā ka tagad nav sezona, cenas ir draudzīgākas salidzinot ar vasaras vidu, bet ar katru dienu, redzu, ka tirgo visādas lietas un cenas krīt tik pat ātri, kā sniegs mierīgā laikā.
Ko jūs zinošie un gadiem ilgi šajā sfērā esošie ieteiktu - vai pagadīt līdz kādam martam, vai tagad grābt ko var.
Jautāju šo, jo jūs zināt visu detaļu patiesās vērtības, ka saptuveni varētu iet, kas nē u.t.t.
katrai precei ir zemāka cena, par kuru var atdot, kā ir tagad, un vai Jums liekas, ka tās varētu arī krist?
Spilgts piemērs - tagad jauna Avid “suliņa” 3 iet tagad 90 zivīm, iepriekšējā sezonā pa 110 zemāko cenu varēja sarunāt!
Ko jūs sakat?
Pagaidīt, vai tagad ir best time to buy!

kad ienāks jaunā, 2009. gada preces, tad limonāde beigsies. sākot jau ar shimano un beidzot ar visu citu.

protams, vienmēr atrodas kāds uzņēmējs, kurš iepērk par 10Ls un pārdod par 8 Ls. var gaidīt tādus “labākos piedāvājumus” :)

palabojiet, ja es kļūdos.

jā, tiktiešām, jaunās daļas ir krietni dārgākas par krājumos esošām. Piem shimano būs pa 20-30% dārgāka pateicoties kaut vai tikai tam, ka jēna ir uzlēkusi debesīs.

laiks vairs nespēlē tavā pusē, pircēj :)

Baltais & FOX ir baigie optimisti.
Draugi tirgus taapat kaa dziive ir aplveida.
Cilveeki arvien mazaak ieperk konkreeto mantu.
Razhotaaaji suta jaunu partiju ar cenaam kuras atbilst vinju tirgus izpratnei
20 vai 30 % dargaaak
Partija atnaak uz Latviju cilveeeki shoeeeti un arvien vairaaaak brauc ar ne expensive gala detajaam
Arvien vairaaak fano par leetajiem richukiem (es zinu kaaa firmas varijas tirgojot mugurjajeejus)
Kas notiek?
Kas notiek?
Shimano 2010 gadaa suta kravu jau ar pirktspeejai atbilstoshu cenu.

Mans cepums par sho scenariju // ceru ka nenotiks kkkas nepateeemu
Protams velo ir ipasha prece - viena no retajaaam kam apgrozijums nakotneee palielinasies milziigi

Varu veel piesaukt paslaik taaadu modes lietu par ko visi busiet loti labi informeeeti - par to mistiskajaam valstiiim kas te aizjuraaa miit - ekonometajaaam un sapratigi dzivojoshajaaam ziemelvalstiim. Kur bosi brauc ar veciem volvo. Tad tagad visam vareeem taaa mode lidis visa pasauleee - tas saucas man vajag parvietoshanas lidzekli nevis budzheta killleri.

Overall tas viss protams maz skars dargaa gala detaljas.

mūsu zemītei vēl līdz vecu volvo lietotāju apziņai kā krupim līdz mēnesim!
tas pats ar lētiem velo priekš pārvietošanās.

Katrā ziņā pagaidām veloindustrija cenas nelaiž lejā, jo pa lielam nekas lētāks nav palicis (ja nu vienīgi riepas tagad var saražot krietni lētākas, jo galvenā izejviela ir nokritusies cenā 5 reizes). Protams, parādās pirmie signāli, ka pieprasījums iet uz leju, bet tas nebūs strauji, un iespējams, ka pieprasījums tomēr palielināsies. Te runa nav par Latviju, jo kā mēs zinām, tad šeit darbojas “džungļu likumi” un nekas nav līdzsvarā.

kas attiecas uz shimano, tad tagad es shimano varu dabūt dārgāk, nekā tas ir slavenajos i-veikalos, lai gan kādreiz varēja dabūt par zemākām naudām. Jebkurā gadījumā viegli nebūs nevienam.

Es vairaaak ceru ka bus sabalanseeets tirgus - bus letais gals un dargais gals. Un 26" mtb kursh paredzeets mezham par minimalo cenu 300 ls nu toch nav labs velo ar ko braukt pa pilseetu pec piena vai uz jurmalu biedeet kaijas. Es pats tikai pec kartiga gada taa labi apjeedzu savas ex-firmas velomehanikja textinju “Es braucu tikai ar 28” lisopeediem"

Laikam jau kompānijas gada vidū plānoja, ka inflācija un izejvielu cenas palielināsies kā līdz šim. Vēl septembrī - oktobrī no dažiem sporta/atpūtas preču izplatītājiem dzirdēju brīdinājumus, ka 2009g cenas būšot +~25%.

…jebkurš pārdevējs teiks Tev - pērc tagad, jo tā Tu ienesīsi viņam šodienas lielāko deficītu - naudu… kā pircējs, es ar laikam tagad izmantotu iespēju iepirkties, jo tik tiešām, atnāks jaunā kolekcija un viss būs atpakaļ augšā… jo kā saka vecā paruna - ragavas taisi vasarā, ratus ziemā…

padomājiet par ražošanas ciklu, šimans materiālus iepērk jau kādu laiku iepriekš, kad izejmateriālu cenas vēl nav kritušas. patreiz gandrīz visiem materiāliem cenas ir lejā.

nu tātad pēc 2-3 gadiem, kad krīze pāries un cilvēki akal sāks uz nebēdu tērēt Šimano vārīsies, jo būs izejmateriālus par zemajām cenām pirkuši

shimano vārās nepārtraukti, viņiem taču pieder ~ 70% tirgus.

ja nevārīsies vai viņi varēs kaut ko investēt attīstībā un sponsorēšanā?

Sponsorēšanā un attīstībā tiek ieguldīts lai varētu vārīties vēl vairāk, vai tad ne? :) Ne jau otrādi.

Atkal sāksies runas par ļaunajiem biznesmeņiem…

Tad jau sanāk, ka Baltais, piemēram, ir spekulants un arī vārās… :D (joks protams, Baltajam man liels paldies ir sakāms.)

70% izklausās daudz pat priekš shimano. Wikipedia sola tikai 50%

Shimano is the leader of the global bicycle component market, commanding approximately 50% of the market share. Its products include drivetrain, brake, wheel and pedal components for: hybrid, road and mountain bikes. These components are generally organised as groupsets intended to be used as a near complete collection of a bicycle’s mechanical parts.

Domaaa ka ir praaatigi Balto salidzinaat ar Avid?

te laikam notiek pamatiga novirze no temata!!!
Atgriežoties pie pirmsākuma:
lielākie velo veikali izdzīvos, bet mazākiem nāksies pievilkt jostas, tikai jautājums - cik stipri… un ja tādi velo veikali slēdzas ciet, kur viņi liek preci? Tirgo pa min cenām, vai tomēr, lai nebūtu cenu dempings, nodod “lielāko”, spēcīgāko veikalu pārziņā? kā sanāk?