kona dr dew 2007

kaadas juusu domas par sho agregaatu kaadi + un - ?

domaaju izmantot braukshanai pa riigas ielaam un nedaudz pa meza tacinjaam…

domaaju ka saluuziis, latvija jau dzhipu zeme

Hibrīds tāds, ka tālāk jau nav kur. No disku bremzēm tur jēga maza, ar tādu nebrauksi ne DH, ne smagu XC.
Labāk paņem normālu baiku, uzliec hutchinson city slick’us un bliez.

taalaak ir kur. gan jau piedziivosim arii 28" hibriidus ar karbona raamjiem un db.

nevaru šim te iedomāties kādu reālu pielietojumu, ja neskaita pazīmēties.

Šāda braucamrīka mērķauditorija 100% kurjeri jo gluži līdzīgas konfigurācijas Trek Soho oficiāli skaitās kurjeru velo, pa pilsētu nēsāties labāku nemaz nevar izdomāt.

ok, piekrītu. neaizdomājos līdz tam, ka pat kurjeriem jau zīmē speciālus ričukus :)

un ko juus labaak ieteiktu 500 ls robezaas prieksh riigas ielaam?

līdzīgu, ar V-bremzēm un iespējams labu amortizatoru dakšu (bet tad rēķinies ari lielāku summu)

kuroa veikalos ir jeega vispaar skatiities?

Tieši tāpēc arī teicu, jo izlasiju! Kāda jejbogu cirvja pēc tev pa pilsētu vajag disku bremzes?

“Kāda jejbogu cirvja pēc tev pa pilsētu vajag disku bremzes?”

Vai tad tā nav drošāk? Ja krustojumā strauji jānobremzē slapjajā + dubļu sezonā?

no savas puses varu piedāvāt šo (cena 400Ls) un neizskatās pēc tāda kropļa un ir kā radīts tim mērķiem, kuri minēti augšā!

[quote=Ansis]“Kāda jejbogu cirvja pēc tev pa pilsētu vajag disku bremzes?”

Vai tad tā nav drošāk? Ja krustojumā strauji jānobremzē slapjajā + dubļu sezonā?[/quote]
Es ar Vbreikiem esmu vairākus gadus braucis dubļainos rudens krosus. Lētās disku bremzes ir tikai krāna pagarinātājs.
FOX piedāvātais Superior ir krietni labāks.

Vot jejbogu es arī kurjerēju pa Rīgu ar Avid BB7 disku bremzi priekšā, cita štelle ja pēkšņi kāds atsaldēts džipa vadītājs krustojumā nogriež galveno ceļu.

vai nu viņš kurjerēs… nevajag.

Nopērc Vbreikiem normālus klučus. Nu nevajag disku bremzes ikdienas braukšanai.

ej nu sazini, no kā ir vairāk jēgas - lētām disku bremzēm vai lētas mīkstās dakšas

kura ir tā lētā mīkstā dakša? Ja domāts tas Suntour, tad mani tieši pārsteidza, cik labi šī dakša strādā!

Vēl variants pa tēmu - 500Ls:

http://www.superior.cz/cz/kolekce-2007/cross-trendy/bike.html?id=73

P.s. pats ar tādu vizinos apkārt!

Bet tiktiešām laba ideja moš kādam nav gadienā lieka cietā 28" dakša ar DB stiprekli?