[quote]Rīgas mērs Nils Ušakovs (“Saskaņas centrs”) otrdien pasniegs pašvaldības pateicības rakstus dažādām iestādēm par līdzdalību akcijā “Draudzīgs velosipēdistam”.
Balvu pasniegs … [seko kaudze ar firmām] …, kā arī pašvaldības uzņēmumam “Rīgas satiksme” un Rīgas domes Satiksmes departamentam, informēja Rīgas domē.
Kritērijs atzinības raksta un uzlīmes “Draudzīgs velosipēdistam” piešķiršanai ir velosipēdistiem ērtā vietā novietots, drošai velosipēda pieslēgšanai piemērots velostatīvs. Par drošu tiek uzskatīts tāds velostatīvs, pie kura var pieslēgt velosipēda rāmi un vismaz vienu riteni. Statīvam jābūt ar izturīgu konstrukciju, novietotam publiski pārskatāmā, vēlams, apsardzes pieskatītā vietā[/quote]
Bet Rīgas Satiksme kā uzņēmums, nodarbojas ar daudz dažādām lietām. Ne tikai neļauj vest velo iekš sab. trans. bet novieto man nevajadzīgas, bet citiem noderīgas velo stāvvietas.
Tas, ka buss mani šodien nospieda no brauktuves, kā rezultātā no manas puses tika veiktas ierastās darbības ar autobusu, nemaina manu viedokli pret Rīgas Satiksmes velonovietnēm - vajadzīga un atbalstāma lieta :)
Nesen uzrakstīju vēstulīti RS ar jautājumu par to, vai par iepakota velo pārvadāšanu jāmaksā bagāžas maksa (bija gadījums, kad paziņu izsēdināja no autobusa, jo šādu velo gan vest varot, bet jāmaksājot 2 biļetes - ko viņa, protams, paredzējusi nebija).
Saņēmu atbildi ar interesantu piebildi apakšā:
“Vēstule sūtīta uz e-pasta adresi: … Informācija šajā vēstulē paredzēta tikai šī e-pasta adresātam (lietotājam) un nav paredzēta nodošanai trešajām personām. Saņemtās informācijas kopēšana, pavairošana, izplatīšana un/vai pārpublicēšana jebkurā veidā ir aizliegta bez rakstiskas saskaņošanas ar Rīgas Pašvaldības SIA „Rīgas satiksme”. Informācijai ir izziņas raksturs un tai nav juridiska spēka. Rīgas Pašvaldības SIA „Rīgas satiksme” nenes nekādu atbildību par darbībām vai lēmumiem, kuru trešās personas pieņēmušas balstoties uz saņemto informāciju.”
Tātad atbilde ir liels noslēpums.
Nu ko - saskaņā ar šiem noteikumiem tad arī neizpaudīšu, ko tik slepenu RS man atbildēja. :D
Projekta stadijas:
1-5…
6. Projektā neiesaistīto slavēšana un apbalvošana :)
Vispār es nesasktu kāpēc tās jaunās velonovietnes tiek uzskatītas par kaut ko īpaši labu. Tas man liekas ir tikai naudas apgūšanas projekts, kas ir vajadzīgs tikai RD\RS seftmaņiem. Katra tā velonovietne ir nenormāli dārga un ne pārāk lietderīga. Piemēram, es nespēju iztēloties kuram cilvēkam skaidrā prātā ienāktu prātā doma pieslēgt savu velosipēdu pie Vidzemes tirgus. To tak tur nozags vai aplasīs 5 min laikā. Tieši tāds pat rezultāts būtu, ja velo pieslēgtu pie staba.
Ar labu atslegtu pieslegtu varbut nemaz nenolasiis, man te ir shis tas no rudita terauda kedem jasazageee, kad bus izdariits pateikshu cik laicinja aiznjem darbs ar fleksi
Mosh labaak tad investeet labas & budzeta U atslegaaas… !!!
atvainojos,drusku netēmā.
bija miit kroga jubileja, bija lielas knaibles un āmurs, cilvēki paši izmēģināja uz saviem saslēdzējiem, trosītes nepieminēsim… :) rūdīta (tā bodē esot teikuši ) ķēde pušu, pakavs (nebija lētucis) ar āmuru atklopēts, ar diviem labiem sitieniem, bet tas bija iespējams tapēc ka bija laba velo novietne, ar kārtīgu trubu pie kuras pieslēgt, līdz ar to arī pakavu uzkabināt tā lai sulīgi uzsist, un abus,laikam tas bij abus, salokamo( takā bija krievu metrmērs saliekams) arī pārknieba.man ir pamatīga ķēda, ar to galā netika, bet kad gribēja ķerties slēdzenei klāt,tad sirsniņa iesāpējās, un pateicu nē nē :)
[quote=slinkevich]atvainojos,drusku netēmā.
bija miit kroga jubileja, bija lielas knaibles un āmurs, cilvēki paši izmēģināja uz saviem saslēdzējiem, trosītes nepieminēsim… :) rūdīta (tā bodē esot teikuši ) ķēde pušu, pakavs (nebija lētucis) ar āmuru atklopēts, ar diviem labiem sitieniem, bet tas bija iespējams tapēc ka bija laba velo novietne, ar kārtīgu trubu pie kuras pieslēgt, līdz ar to arī pakavu uzkabināt tā lai sulīgi uzsist, un abus,laikam tas bij abus, salokamo( takā bija krievu metrmērs saliekams) arī pārknieba.man ir pamatīga ķēda, ar to galā netika, bet kad gribēja ķerties slēdzenei klāt,tad sirsniņa iesāpējās, un pateicu nē nē :)[/quote]
Uzfilmējāt arī šo te?
Amura izmers? Kursh no sheit esoshajiem ir redzejis ka kads ar amuri sit valjaa velo? Pienjemsim ka es braucu 10 gadus aktiivi, forumaaa ir 1000 aktiivi lietotaaaji, kada statsitika sanaak m?
nē, bet džeki ar dāgrajām atslēgām domāja ka moš jāiet uz bodi pa garantiju :) nē, bet teica ka safočēs, moš kautkādā internet vietnē jau ielikuši, visi jau nav pazīstami , šitā viss sākās, pēctam aizgāja pagalmā,saimnieki testēja savus :) http://www.flickr.com/photos/miittiim/6169209608/in/set-72157627595549455
Katrs var parbaudiit cik izturiigs ir jusu majas stikls pret kiegjeli, nav izturiigs ko? Bet visi tak liek stiklus un majas reti apzog izsitot stiklu… mosh kkadas lauku sadzhas…
es biju dzirdējis, un beidzot arī redzēju, paši bijām šokā kad ar otro rāvienu vaļā bij.kas Tev ir 321? tas ir slikti kad cilvēki pārbauda dzīvē izturību, nevis vadās pēc cipariņiem un to ko kāds bodē vai forumā teicis ? un kāds sakars velo saslēdzējam ar stiklu ? apsien ar striķi.un 321 var labot savu postu lai neaizietu čatiņā, un vai es teicu ka visi u loki tagad ir sūdi ? es teicu to ko es redzēju, nevis dzirdēju vai lasīju , verdošu tēju sadzēries ? kas Tev pa stresu, piedod, laikam bija jāpaiet malā kad tas sākās.nākamreiz neskatīšos.
Es par to ka neviena aizsargsisteema nav ideala. Vinjai jaaizsargaa tik ilgu laiku vai pret tadu plashi pieejamu arsenaaalu, lai 98% garamgajeju nerastos kardinajums spontani nozagt.
[quote=novērotājs]Nesen uzrakstīju vēstulīti RS ar jautājumu par to, vai par iepakota velo pārvadāšanu jāmaksā bagāžas maksa (bija gadījums, kad paziņu izsēdināja no autobusa, jo šādu velo gan vest varot, bet jāmaksājot 2 biļetes - ko viņa, protams, paredzējusi nebija).
Saņēmu atbildi ar interesantu piebildi apakšā:
“Vēstule sūtīta uz e-pasta adresi: … Informācija šajā vēstulē paredzēta tikai šī e-pasta adresātam (lietotājam) un nav paredzēta nodošanai trešajām personām. Saņemtās informācijas kopēšana, pavairošana, izplatīšana un/vai pārpublicēšana jebkurā veidā ir aizliegta bez rakstiskas saskaņošanas ar Rīgas Pašvaldības SIA „Rīgas satiksme”. Informācijai ir izziņas raksturs un tai nav juridiska spēka. Rīgas Pašvaldības SIA „Rīgas satiksme” nenes nekādu atbildību par darbībām vai lēmumiem, kuru trešās personas pieņēmušas balstoties uz saņemto informāciju.”
Tātad atbilde ir liels noslēpums.
Nu ko - saskaņā ar šiem noteikumiem tad arī neizpaudīšu, ko tik slepenu RS man atbildēja. :D[/quote]