2 Fox Es saprotu, ka lai noorganizētu pasākumu labā līmenī 100 km garumā, turklāt vienā aplī, vajag daudz līdzekļu un darba, un tas var nebūt iespējami pie neliela dalībnieku skaita. Dalības maksa arī man nešķiet tik būtiska. ( salīdzinājumam Elion Cup 7.5 ls, Tartu 63 km 12 ls, Birkebeinerrittet 90 km 50 ls)
100km vienā aplī noteikti nebūs vairāku apsvērumu dēļ! Man ir padomā dažādas distances ar dažādām dalības maxām! Vienvārd sakot, visām gaumēm!!
Nu, ziema gara, laika domāšanai atliku likām :) Kas attiecas uz Lauvas komentu, tad man, teiksim, nevajag ne diplomu, nedz riteņa apkopi, nedz autostāvvietu un varu iztikt bez arī bez dušas ;) Galvenais, lai būtu interesanta trase un pozitīva konkurence. Pārējo var pieciest, nav jau nekādi komercmači.
Es arī vairāk esmu uz Grey pusi - galvenais, lai braukšana būtu forša, pārējais viss būs vajadzīgs, kad mans vecums tuvosies 5. gadu desmitam, varbūt. Finansiāli gan tik spēcīgs nejūtos, vairāk par 5-6 ls diezin vai ar vieglu roku varēšu izdot, un zinu vēl pāris tādus džekus, kas labprāt brauks, bet ne par 10Ls.
Maratonu varētu nobraukt arī ziemā, un nedomaju, ka tur vajadzētu lielus līdzekļus. Saorganizē brauktgribētājus, sestdien visi izbrauc piedāvāto distanci treniņa tempā un nākošā diena vai nākošā sestdienā mauc to pašu jau sacensību režīmā. Protams sametot naudiņu tiesnešiem un balvu fondam.
Ziemā 100 km būtu tākā par daudz. Ap 50 jau būtu OK. Taču sniega biezumam arī ir liela nozīme. Samērā labs varētu būt Cēsis-Valmiera, taču ir paliels mīnuss, starts un finišs nav vienā vietā. Protams bez līdzekļiem jau tā lieta nekustēs, lentas arī maksā naudu un jo garāks aplis jo vairāk viņas vajag.
Cēsis-Valmiera būtu labi, startu/finišu var uztaisiit vienā vietā, arī infrastruktūra tur attīstīta, vairāk par 10 Ls dalības maksa gan būtu padārgi, domāju daudzi atkristu.
50 km būtu tāda universāla distance, 100 km ziemā/pavasarī būs par daudz))
lauva, tu sacensiibu organizeeshanu uztver kaa biznesu?
latvijaa tas ir bizness tikai japinjam, visiem citiem taa ir milziiga inciatiiva, pashaizliedziigs darbs un lielaakoties zaudeejumi vai knapi pa nulleem. daudzi jau nezina ko noziimee piesaistiit taadu naudu, lai segtu visas taa jau lielaas izmaksas PLUS veel extras,kas mums visiem tik ljoti patiik.
sponsori, darbinieki, viens vieniigs chakars.
un kaa mees redzam peec japinja, lielas naudas un iespeejas arii ne vienmeer noziimee, ka viss buus labi un interesanti.
Izlasot visu shito radaas doma, ka nebuutu slikti, ja pasaakums buutu mazliet liidziigs Transalp challenge.
Brauc divu cilveeku kochinja, intervaalu starts, vareetu tikt izmantoti arii kontrolpunkti kaa Dakaaraa, speciaalie aatrumposmi kaa velo-orinteeshanaas uz 10 km.
Par daliibas maksu - jaabuut atbilstoshi iekljautajiem paarbaudiijumiem (vienkaarsha grupas braukshan logjiski buus leetaaka nekaa ind.starts), nu un veel servisam.
→ MLc esi braucis TAC?