Patiešām 30€ ir pirmais sods par braukšanu bez biļetes??!
Ņemu tikai telefonu, lai var piezvanīt tehničkai.
Laba mugurene ar ūdens sistēmu strādā labi. Ielāpi man nekad nav noderējuši. Divas kameras gan ir. Bet tas attiecās uz braucieniem vismaz 5h. Uz īsākiem dzeršanas sistēmu neņemu.
Tooļi ar ķēdes izspiedēju, pumpi obligāti. Paikā parasti ņemu piena maizītes ar zemeņu zapti vidū. Ar želeju izmantošanu neaizraujos.
[quote=kosmoss19]maks, telefons power banks, multitools kabatas nazis, lukturītis, stiķītis, savilcēji, pildspalva. Planšete 2x USB kabeļi 32BG Flash, atslēgas no mājam un no garāžām, cigaretes, spičkas, pase un varbūt vēl kāds krām ko būšu aizmirsis.
Tgad viss saiet biksēs un ādas jakas kabatās, vasarā ņemu mugursomu.
Planšetes vietā dažreiz ņemu līdzi 15.4 collu portatīvo[/quote]
Beidz melst, 99% ka kāds te troļļo. Priekš kam striķis, ja ir savilcēji, Tu pa ceļam ņem gūstekņus, vai ? Priekš kam planšete, ja ir telefons un visjocīgāk - pildspalva!!! Tik regulāri prasa autogrāfus ?2x usb kabeļi…bez tiem nekā, protams. Flash :D Atslēgas no garāžas - pa 250 eināriem, kas esot Tava alga pat garāžas atslēga nesanāk, kur nu vēl garāža. Un kurš pīpmanis gan vēl lieto spičkas, izņemot manu fāteri :) neticu
Tas viss man ir līdz, striķis ir vienkārši ja nu noder, pildspalva var noderēt ja vajag ko atzīmēt. Planšetē ir ērti sēdēt netā un pētīt kartes. Flash noder ja ieskrien pie drauga viņš tev kādu jaunu spēli var nomest :)
4x Garāžas es īrēju, sanāk 110€ mēnesī
Tās mantas man vienmēr ir līdz ar velo vai bez
kosmoss ir labais! :) tik piemirsis savā sarakstā pieminēt grilla ogļu aizdedzināmo šķidrumu un prezervatīvu paciņu! :D:D
Mani dara bažīgu tas nazis, kas vienmēr līdz…
Kad vēl ūdensdrošie telefoni nebija izplatīti, bieži prezī tika ieģērbts telefons, gan laivu, gan velobraucienos.Arī sērkociņi ir likti, kā arī mašīnas atslēgas.Koroče dažādās jomās noderīga lieta… ;-)
[quote=NilsS][quote=kosmoss19]maks, telefons power banks, multitools kabatas nazis, lukturītis, stiķītis, savilcēji, pildspalva. Planšete 2x USB kabeļi 32BG Flash, atslēgas no mājam un no garāžām, cigaretes, spičkas, pase un varbūt vēl kāds krām ko būšu aizmirsis.
Tgad viss saiet biksēs un ādas jakas kabatās, vasarā ņemu mugursomu.
Planšetes vietā dažreiz ņemu līdzi 15.4 collu portatīvo[/quote]
Beidz melst, 99% ka kāds te troļļo. Priekš kam striķis, ja ir savilcēji, Tu pa ceļam ņem gūstekņus, vai ? Priekš kam planšete, ja ir telefons un visjocīgāk - pildspalva!!! Tik regulāri prasa autogrāfus ?2x usb kabeļi…bez tiem nekā, protams. Flash :D Atslēgas no garāžas - pa 250 eināriem, kas esot Tava alga pat garāžas atslēga nesanāk, kur nu vēl garāža. Un kurš pīpmanis gan vēl lieto spičkas, izņemot manu fāteri :) neticu[/quote]
Man, kā Geocacherim, ar parasti pildspalva līdzi, ja tiešām garāks izbrauciens. Pie reizes atzīmējos.
Kad vēl ūdensdrošie telefoni nebija izplatīti, bieži prezī tika ieģērbts telefons, gan laivu, gan velobraucienos.Arī sērkociņi ir likti, kā arī mašīnas atslēgas.Koroče dažādās jomās noderīga lieta… ;-)[/quote]
Nu tāpēc jau es pieminēju! :D:D
Vai kāds domā, ka biju iedomājies jelkādu citu lateksa pielietojumu! :D:D
Un grilla piededzināmais šķidrums, vienkārši, ir obligāts, lai aiz sevis var nodedzināt visus tiltus!
Arī grila ogļu maiss par skādi nebūs …
Vai kāds izmanto ko šādu stūrē glabājamo? Atsauksmes?