Mazliet lūžņu , laika un izdomas :)
kas tas tāds?
Tā laikam ir “māksla”. Ungus ir, kā saka krieviski, “hudožņik, no at slova “huda”” :))))
Varbūt piesaki savu gara darbu Sotheby’s izsolē? Ja nu paveicas? :)))
nez izlasot topiku man prata nak viena lieta MET ARAA
Gan jau var arī “zaļāk” un nodot metāla uzpircējiem.
iespējams dabā izskatās labāk, taču bildē nav saprotams, kas tas tāds… principā kkas ļoti līdzīgs stāv arī manā veco detaļu kastē. tik tam speciāli ne laiks, ne darbs, ne izdoma nav veltīts ;)
pa brīvu arī neviens neņem?
Pameklē tepat, kaut kur senāk bija topiks…, kur tika vāktas daļas, lai nokomplektētu ričukus bērnu nama bērniem!
var arī atdot frīkbaikiem
Bik saprotamāka bilde
[quote=Ungus]http://pic2.fotki.lv/photos2/7/W0002834/000283399/000028339810_%23_2_%23_Ungus.jpg
Bik saprotamāka bilde[/quote]
meiģini pārdot ebajā:)
māksla rullē.
turies
nu skaisti, bet kur funkcija?
man, piemēram, virtuvē lampa pie sienas piestiprināta ar ķēdessarga kronšteinu. gan skaisti, gan funkcionāli.
[quote=blieztunmaukt]nu skaisti, bet kur funkcija?
man, piemēram, virtuvē lampa pie sienas piestiprināta ar ķēdessarga kronšteinu. gan skaisti, gan funkcionāli.[/quote]
Bildi tad iemet :)
Jā, taisnība, visi, kas nevar izdomāt ko iesākt ar detaļām, kuras nevar pārdot vai pašam nevajag, variet tās atdot mums, tas ir priekš frīkbaiku būvēšanas. mums noder praktiski viss.
Kur un ka nodot? www.freakbike.lv ir rakstīts.
Bet reāli gandrīz katru dienu mūsu garāžā kāds ir. Nesiet un atstājiet. ja tur neviena nav, var atstāt arī pie vārtiem.
Ja kāds būs uz vietas, varēsiet pie reizes apskatīt visus frīkbaikus un tapšanas procesu. Varbūt pašiem rodas idejas, ko iesākt ar vecām daļās.
Anda no ķēdes un zobrata sameistaroja sev kaklarotu! (protams priekšējais monoblosk kaklā netika kārts:D ) Neatceros kurā galerija tieši, bet viņa ar visu to kaklā bija arī aplūkojama un dažā ballē sastopama. Bija pa smuko…
Tā kā ja izdoma ir , pielietojums atradīsies.