gasha
22 May 2024 18:34
21
Alumīnijs, ja pareizi atceros, izplešas vairāk par dzelzi, to sildot. Attiecīgi gāzes deglis varbūt?
dzeee:
Varbūt drīkst padomu līdzīgā blakusproblēmā… klaņiem vītne raujas nost, un nezinu kā dabūt nost klaņus… uz kvadrāta uzēdušies. klaņi alumīnija. respektīvi spectoolis izceļ vītni… :-( pēdējais būs ar fleksi griezt monobloku, bet kkā nav pārākās vēlmes pēc šādas darbības… Par cik te ir meistari, tad cik man šāds izjaukšanas pasāciens apstātos?
Ar gultņu novilcēju!?
Piemēram: https://220.lv/lv/majai-un-remontam/darbariki/instrumenti/gultnu-novilcejs-universals-ar-atdalitaju-35-150?id=10871423
Ir pieejams man servisā koniskais novilcējs. Var pamēģināt ar tādu iesākumā.
dzeee
23 May 2024 18:45
24
Ivars27:
[quote=dzeee]Varbūt drīkst padomu līdzīgā blakusproblēmā… klaņiem vītne raujas nost, un nezinu kā dabūt nost klaņus… uz kvadrāta uzēdušies. klaņi alumīnija. respektīvi spectoolis izceļ vītni… :-( pēdējais būs ar fleksi griezt monobloku, bet kkā nav pārākās vēlmes pēc šādas darbības… Par cik te ir meistari, tad cik man šāds izjaukšanas pasāciens apstātos?
Ar gultņu novilcēju!?
Piemēram: https://220.lv/lv/majai-un-remontam/darbariki/instrumenti/gultnu-novilcejs-universals-ar-atdalitaju-35-150?id=10871423 [/quote]
ideja par novilcēju man prātā neienāca, uzmetīšu aci ko tur var izdarīt… bet problēma jau no starta ir ar zobratu pusi, nez vai tur izdosies ar novilcēju tikt klāt…
sildīt baigi negribas, bet, iespējams mēģinās arī to…
joprojām interesanti kā ar šo tiek galā servisos… var jau mēģināt iezāģēt, un ar meiseli pārsist…
Servisos izpalīdz fleksis.
dzeee:
Varbūt drīkst padomu līdzīgā blakusproblēmā… klaņiem vītne raujas nost, un nezinu kā dabūt nost klaņus… uz kvadrāta uzēdušies. klaņi alumīnija. respektīvi spectoolis izceļ vītni… :-( pēdējais būs ar fleksi griezt monobloku, bet kkā nav pārākās vēlmes pēc šādas darbības… Par cik te ir meistari, tad cik man šāds izjaukšanas pasāciens apstātos?
Var likties stulbs jautājums, bet vai pirms novilkšanas skrūvi izskrūvēji?
dzeee
11 June 2024 16:53
27
dizpark:
[quote=dzeee]Varbūt drīkst padomu līdzīgā blakusproblēmā… klaņiem vītne raujas nost, un nezinu kā dabūt nost klaņus… uz kvadrāta uzēdušies. klaņi alumīnija. respektīvi spectoolis izceļ vītni… :-( pēdējais būs ar fleksi griezt monobloku, bet kkā nav pārākās vēlmes pēc šādas darbības… Par cik te ir meistari, tad cik man šāds izjaukšanas pasāciens apstātos?
Var likties stulbs jautājums, bet vai pirms novilkšanas skrūvi izskrūvēji?[/quote]
Protams… būs vien jātaisa pārbūve, kad sanāks šim jautājumam pievērsties, jo šobrīd nekam vairs nav laika.
dzeee:
minūtes laikā noņemšu, 25eur