Klaņi

Sveiki!

Es vēlējos uzzināt vai ir japērk obligāti jauns klanis ar tiem zobratiem, vai to zobratus 3 var nopirkt atsevišķi?

Pārsvarā jau var nomainīt, pat katru zobratu atsevišķi.
Drošāk būtu, ja pierakstītu klaņa nosaukumu.

nu man itkā ir Deore, a kur tieši pa zobratiem var nopirkt jo veikalos skatijos neko neatradu.

veikalos vajag ne tikai skatīties, bet arī jautāt :)

http://www.evelostore.lv/lv/rezerves-dalas/mtb-komforta/prieksejie-zobrati
piemēram

bet tur jau tikai tas lielais ir bet man vaidzētu visus 3

kas tad zobratiem noticies, ka visus uzreiz jāmaina?

Man bija jamaina kasete jo zobiņi bija galīgi nodiluši un līdz ar to mainiju ķēdi bet par priekšējiem zobratiem nepadomāju, un viss bija nopirkts gribēju braukt treniņu un nevarēju pabraukt meta pāri visu laiku, cik es saprotu dēļ tā kad jauna ķēde.

cik ātrumi aizmugurē bija un cik ir tagad? kādi pārslēdzēji priekšā un aizmugurē? kāda ķēde?
t.i. esi pārliecināts, ka iegādājies pareizo kaseti un ķēdi?

nez, LV apstākļos mazo zobratu maz ir iespējams nolietot vai sabojāt?

nu kasete un ķēde ir pareizā, velo speciālisti palīdzēja iegādāties, bet nu tev taisnība to mazo man nemaz nevaig…

Lapas augšā redzi 4 veikalu banerīši?
Uzklikšķini uz viena no tiem (kurš vairāk patīk :)), atrodi tā mājas lapā sadaļu kontakti un uzzvani.
Pajautā par zobratiem un to cenām. Pēc tam zvani nākamajam. Beigās salīdzini piedāvājumus un ņem kurs vairāk patīk ;)

Cena patiešām ir jāizvērtē, jo man liekas, ka jaunu klaņu iegāde varētu izrādīties izdevīgāks pirkums.

mani tomēr māc šaubas, vai viss pareizi sagādāts, saki, ka speciālists redzēja velo un tas pats sagādāja visu nepieciešamo? drošības labad tomēr iemet te sarakstu kas tev tur ritošajai ir, lai nav lieki, nevajadzīgi tēriņi