Nopirku ķiveri. Pēc pirmās lietošanas pamanīju, ka ķiverei aizmugures daļā ir vertikāla plaisa. Kritis neesmu, no ārpuses ķiverei skrambu nav, no iekšpuses plaisas tuvumā ir tādi kā iespiedumi/robi. Viss liecina par to, ka ķivere ir bojāta pārvadāšanas laikā, tikai skaidri zinu, ka es to neizdarīju.
Tirgotājs to atpakaļ neņem, jo es nevaru pierādīt, ka es pats to vadājot neesmu sabojājis.
Tā kā ķivere ir pilnīgi jauna un plaisa visticamāk ir radusies saspiežot, nevis saņamot triecienu, vai to ir vērts mēģināt līmēt? Vai kāds ko līdzīgu ir darījis? Labi tas nav, to pats zinu…
Lai vai kā tas ir risks lietot saplēstu ķiveri!
Labā prakse prasītu to utilizēt un pirkt jaunu :(
Bet nu krizes laikā, katram jāskatās ko var atļauties!
Nezinu kā ar šadu gadijumu, bet nopietnām ķiverēm ir pat programmas, ja tās noteiktā laikā (piem. gads) saplīst - krītot, portams, ražotājs veic maiņu bez maksas.
[quote=klanisss]
Nezinu kā ar šadu gadijumu, bet nopietnām ķiverēm ir pat programmas, ja tās noteiktā laikā (piem. gads) saplīst - krītot, portams, ražotājs veic maiņu bez maksas.[/quote]
Kā vienā internetresursā bija rakstīts:
“Labāk 1000 reizes, kad ķivere ir, bet tā nav nepieciešama, nekā 1 reize, kad tās nav, bet tā ir nepieciešama!”
Kaut kā tā - tulkoju pēc atmiņas no ang.val. :)
Ar to es gribēju pateikt, ka ķivere galvenokārt ir domāta drošībai, nevis labam izskatam … tā kā, kā jau te tika rakstīts - uz paša atbildību!!!
[quote=FOX]
Kuram zīmolam tā ir?[/quote]
Nu var jau būt, ka mani čakarēja, bet kad pirku Trek ķiveri, teica tā: “Nu ja tu gadījumā krīti un paliec dzīvs, bet ķiveri sadauzi, tad nāc ar čeku un ķiveri sūtīsim uz Trek un viņi sūtīs Tev jaunu”
Tā pat līdzīgi teica arī Hawajā ar MET ķiveri.
Tavs jautājums radīja interesi: MET lapā gan rakstīts par atlaidi jaunai ķiverei garantijas periodā, bet arī tas atkarīgs no izplatītāja.
Par Trek varētu būt patiesība, bet labāk nemēģināšu. (krist)
Dzirdēts, ka arī moču ķiverēm ir šādas programmas.
Tīri teorētiski veikalos (tipa DEPO) ir piejama tāda lieta kā putuplasta līme, viņa pēc sacietēšanas top diezgan cieta (cietāka kā pats putuplasts) un arī labi tur kopā konkrēto mateiālu, tomēr garantiju nav nekādu . . .
Ja Vanags domā “Patērētāju tiesību aizsardzības centrs” (PTAC), tad nav jēgas tērēt laiku. PTAC ir noderīgs, ja rodas domstarpības par garantijas termiņiem u.c. lietām, ko var pārbaudīt pēc normatīvajiem aktiem. Šajā gadījumā pircējs var spiest uz likuma 3.panta 6. punktu, bet pārdevējs liek pretī 4.2. Tad var veikt ekspertīzi, kas diez vai būs spējīga pateikt kurā brīdī ir radies bojājums…
Pag, pag! Kaadeelj uzreiz chakaree - mees blakus nestaaveejaam. Mums ir tikai zinaams, ka kiverei ir vizuaals defekts, kursh, tiirii teoreetiski vareeja rasties arii pasha lietotaaja neuzmaniibas deelj.
Pats sen senos laikos :) straadaaaju veikalaa un bija arii gadiijumi, kad cilveeks atnaakt ar salaustu preci un ir shausmiigi sashutis, jo pats neesot lauzis - beigaas izraadaas, ka beerns (vai kaads cits) netiishaam salauzis un neko nav pateicis.