Sveiki!
Vēlētos painteresēties cik izmaksātu šis prieks? [skatīt bildē] Velo man ir Cube Aim…
Šo ķepiņu ir tikai iespējams veikalos “Fans” iegādāties?
Sveiki!
Vēlētos painteresēties cik izmaksātu šis prieks? [skatīt bildē] Velo man ir Cube Aim…
Šo ķepiņu ir tikai iespējams veikalos “Fans” iegādāties?
man arī tāda problēma bija ar GT. Bet ZZK bija tāda, ilgi meklēja un atrada. Bija vēl dažādas varbūt tev arī kāda būs īstā
Paris dienas ZZK tureju tadas divas gabaliņas, bet ne no mana vela :) Redzeju tur vienu pie PEDRO’S stenda ar instrumentiem, isti ne atceros, bet diezgan dargi - 13-15Ls :/
Var pamēģināt paskatīties kādu dienu ZZK.
Bet visticamāk būs jaapmeklē veikals “Fans”
Par cenu tā varētu būt.
Bet nevelk uz to pusi, ka jaunu rāmi gribētos.
Blakus veikalam TREK uz Brīvības ielas ir otrs veikals ,ja nemaldos E-bike,tur pirms kāda laiciņa bija piedāvājumā kādi 3-4 veidi minēto izstrādājumu.
Šīm ķepiņām [Hangers/Dropout] ir ļoti daudz un dažādi veidi!
Bet mēģināšu ielūkoties tājā veikalā.
šitādas ķepiņas var palūkot “spicē” vienigais nezinu kura no velo veikaliem ir bet čoms pa 3 ls ņēma, pats pirku zzk pa 9,90 ls
interesanti kur spicē ir velo veikals?!?
Vienīgais pareizais risinājums laikam būs doties uz veikalu, kas pārdot šīs škirnes velosipēdus, jo katram ražotājam ir savi rāmji līdz ar to arī ķepiņas nav universālas, bet katram rāmim domātas. Var jau eksperimentēt ar citu rāmju ķepiņām un kaut kā peimočīt, bet es neieteiktu. ķepiņai ir būtiska loma labas/precīzas pārslēgšanās nodrošināšanai.