kasetes izveele

Taa, nu izskataas, ka naaksies likt jaunu kaseti un esmu izveeles priekshaa: 11-32 vai 11-34…vai ir kaadi argumenti par labu 11-34, pats neesmu braucis liidz ar to nezinu.

11-34 Latvijasauc par Kalnu kaseti un ta kā mums kalnu nav … :D

34 ir lieki, ja māk braukt tad 32 arī ir lieki, bet viskomfortablāk protams būs uz 32

Atceries arī, ka atšķirsies optimālais ķēdes garums abām kasetēm, pameklē tēmas šeit pat par ķēdes pareiza garuma noteikšanas metodēm.

Man uz velo naaca 11-34, bet tagad braucu ar 11-32 un pat labaak liekas, jo starp zobiem mazaaka attieciiba.

Ja priekšā mazākais ir 36, tad 11-34 ir pietiekami.

Pastaastiet - kaados Alpos juus ar tiem 11-34 braucat???

nu Tu izcēlies… SEBists… tā jau ir diagnoze.

Latvijas “kalniem” pietiek ar 11-28,pats braucu!! 11-34 baigā ķemme
Ņem tad 11-32 ja ir izvēle

Pats braucu ar priekšā 22-32-44, aizmugurē 11-24. Cigoriņā var uzbraukt.
Manuprāt pilnīgi pietiekami. Pie 22/24 jau sāk gāzties uz aizmuguri vai arī ar kājām ir uziet ātrāk.

Tiko pats pārgāju no 11-34 uz 11-28 un nobraucu ar to Tukumu… secinājumi- pietiek ar atliektiem galiem! 95% visos kalnos uzbraucu, bet 5% biju spiests stumties dēļ citiem stūmējiem ;)

Mainot kaseti no 34 uz 32, pārslēdzējs gan jau vēl derēs, bet uz 28 būs jāmaina arī tas.

Nemainīju nekādu pārslēdzēju pārejot no 34 uz 28… viss slēdzās ideāli!

Nemainīju nekādu pārslēdzēju pārejot no 34 uz 28… viss slēdzās ideāli![/quote]
Ir kam vajag mainīt,procesa dēļ ;)

Pilnīgi piekrītu, es ar tik divās vietās nokāpu dēļ līdzbraucējiem. Pašam uz 11-24 stāv slēdzis ar īso kāju, pazīstu čali kam arī uz 11-32 ar īso kāju viss slēdzas!

Nepareizi. Kāpēc gan lai pārslēdzējs nederētu? Pie mazākiem zobratiem aizmugurē var sākt derēt vidējās kājas pārslēdzējs, bet ar garo kāju derēs vienmēr.

Pareizi. Kas to vispār teica?

Es ar nekadu pieredzi varu pateikt ka 11-28 butu pietiekami, nevajag nekaadus mega range 34, mums te Latvija nav taadu kalnu kur to vajdzetu :D