Nu tā ir sanācis, ka ir radusies nepieciešamība pirkt jaunu riteni. Iepriekš braucu ar city tipa velo(pie tam ļoti ļoti parastu), bet sapratu, ka tas laikam īsti “nevelk” tos ceļus un neceļus, pa kuriem ikdienā pārvietojos, tagad skatos uz MTB pusi, bet nu neskaidrību ir pārāk daudz.Nezinu, kurš būtu tādam ne īpaši pieredzējušam braucējam kā man piemērots…
tas superior ir ar labu aprīkojumu, rāmis arī ļoti smuks izskatās.
no meridām tas juliet izskatās labāk, bet dzīvē neesmu redzējis lai spriestu.
no šiem es balsi atdotu par superioru. Svarīgs ir arī augums, ja neesi gara, tad gandrā ir 16 collu rāmji par 320 Ls ar deore aprīkojumu!
Šajā cenu kategorijā ieteiktu meklēt velo ar cieto dakšu, jo šajās cenās dakšas ir viens no lētākajiem elementiem. Veloprofs piedāvā amortiņdakšu nomainīt pret cieto bez piemaksām, ja pareizi atceros. Sāc ar to ka dodies uz šiem veikaliem(varbūt uz vēl kādu) un izbrauc ar šiem velo, lai saprastu cik ērti utt.
Rīt aizbrauc uz Siguldu pamēģināt Specialized velosipēdus … ir pieejami dažādi velosipēdi un dažādi izmēri … pēc testiem varbūt radīsies nojausma ko vēlies… un ar tādu augumu var braukt ar 16" … man pašam ~173 augums un ir 16" ragley rāmis … ideāli. Bet nu izej no tā,kā Tev patīk braukt.
Nu tā ir sanācis, ka ir radusies nepieciešamība pirkt jaunu riteni. Iepriekš braucu ar city tipa velo(pie tam ļoti ļoti parastu), bet sapratu, ka tas laikam īsti “nevelk” tos ceļus un neceļus, pa kuriem ikdienā pārvietojos, tagad skatos uz MTB pusi, bet nu neskaidrību ir pārāk daudz.Nezinu, kurš būtu tādam ne īpaši pieredzējušam braucējam kā man piemērots…
Varu piedāvāt šādu modelīti. MTB velosipēds ar sievietēm paredzētu ģeometriju un sievietēm piemērotāku sēdeklīti.
Būs lētāks par OXIDE un ir nepeiciešamais izmērs uz vietas. :)
Varu piedāvāt šādu modelīti. MTB velosipēds ar sievietēm paredzētu ģeometriju un sievietēm piemērotāku sēdeklīti.
Būs lētāks par OXIDE un ir nepeiciešamais izmērs uz vietas. :)[/quote]
Tam AUTHORiņam tāds neliels informācijas trūkumiņš ar sīkāku specifikācijiņu. Un nez vai sēdeklītis un kāds latiņš būs tas, kas liks pircējiņai izdarīt pirkumiņu ELKOR veikaliņā
Būs lētāks par OXIDE un ir nepeiciešamais izmērs uz vietas. :)[/quote]
Tam AUTHORiņam tāds neliels informācijas trūkumiņš ar sīkāku specifikācijiņu. Un nez vai sēdeklītis un kāds latiņš būs tas, kas liks pircējiņai izdarīt pirkumiņu ELKOR veikaliņā[/quote]
Informācijas trūkumiņa nav, mājaslapā jāuzspiež uz sadaļiņas “Technical Data” … Un starpība nav pāris lati, pāris desmiti latu ;-)
Svara ziņā sanāk jūtami vieglāks par iepriekš minētajiem velo.
Es jau arī diža sportiste neesmu :D Bet pāris kg šurp turp neko nemaina, turklāt jau mans tagadējais velo ar vieglumu neizceļas, tāpēc smagumu staipīšanai esmu veiksmīgi pielāgojusies
tāi pēdējai Meridai laikam pieejams tikai 16 collu rāmis, kas , iespējams , būs par mazu. Rāmja izmēru var precīzi noteikt sevi izmērot (ne tikai auguma garumu). piemēram labs kalkulātors : www.wrenchscience.com. Nekāda augstā komplektācija šajā cenu kategorijā nebūs, tāpēc izvēlies, kas patīk.