Kalns Rīgā treniņiem

quote=Delfinsarī tumšs tur nav, nav nekādu tuneļu.

PS: varbūt tu domāju tās akas? nevis pašu bunkuri? Tur gan tāds dziļums paliels un bailīgs paskats :)[/quote]
Pirms 2-3 gadiem vēl bija tunelis! Var jau būt, ka tagad drošības apsvērumu dēļ ir aizmūrēts.
Ieeja tunelī bija no tā sagrautā galvenā korpusa (redzams bildēs). Tāda šaura eja, pa kuru varēja nonākt tajā pazemes velvē, kas ir zem kalna apakšā (tā, kurā var no augšas pa lūku ieskatīties). Tunelim bija arī vēl vismaz viena sānu izeja.

P.S. Zinu, ka novirzījos no velo tēmas, bet tā vieta ir pieteikami interesanta, lai apskatītu - ar vai bez velo.

Citam patīk treniņš kalnā braucot, citam lejā laižot…

Runaajot offtopikaa par tiem tuneļiem - nu ir viņi tur :) Vel šoziem tur biju :)

Es brīnos, kā vēl neviens nav ieminējies- Rīgas labajā krastā ir taču Sigulda!

elektrolitr, es rīt no rīta ja būs labs laiks došos kreisā krasta virzienā uz Ķemeriem.

Pie Bābelīša man sanāca 37m pietiekami stāvs kāpums. Priekš Rīgas ļoti pieklājīgi. Šobrīd gan ar visu lietu augšējā daļa smilšaina.

Brauc uz kreiso krastu- 1) iesildiisies, 2) Kleistu mezaa ir 2 stipri staavi pauguri- tur kadreiz bija lokatori, kas Spilves lidostu piesedza:

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=56.976772,24.052935&spn=0.017541,0.038495&t=h&z=15

tur, kur sateliitkARTEE PIE UZRAKSTAS “dZIRCIEMA IELA” taads dzeltens ovaals plekjis apmeeram.

Ja ir runa par Spilves apkartni, vai kads tur vel tagad braukā, mana konkreta vcelme ir aizmukt no asvalta nekur talu neizbraucot no Rīgas. Vai tur ir kadi grants, smilsu celiņi?
vai varbūt kads var ieteikt imantas tuvumā kadu labu meza taciņu vai reālu lauku grants ceļu kur butu gan kāpumi gan nobraucieni!

Aizmin līdz beberbeķu mežam, tas ir pie zzk, tagad ērti pār tiltiņu pāri. Manuprāt labākais, kas šajā žanrā ir tik tuvu Rīgai.

Jāa, Spilve un Zilie kalni ir blakus.

Vari kaut ko sīkāk pastātīt vai karti parādīt? Gribētos kādu dienu uz to pusi pamīties…

iemet http://maps.google.com/ 56.947315, 23.942685

Iekš maps.google var smuki uzzimet marsrutu un iemest linku - saglabasies visa infa :) tas ta…

Apmēram skaidrs. Tur iet kāda velo taka, iezīmēta trasīte, vai vienkārši krustu šķērsu braukāties? :)