Kalendārs 2009

projektiņš

http://trek-team.lv/arhivs/komandas_jaunumi/2009_gada_mtb_sacensibu_kalendara_projekts.php

jāsāk nauda krāt, lai var startēt sačos…

Tikai 2 trek-kausi ?

žēl ka nebūs SEB maratons Ogrē, bet par Tukumu esmu sajūsmā, cik esmu bijis tur, domāju ka trase tur varētu būt interesanta (žēl, ka uz ? šis posms)

wow! Tukums sen jau to bija pelnījis! :)

TREKS "spiež "uz maratoniem?

1. vai 31. maijs- Ventspils piedzīvojumu parka kausa izcīņa MTB

Pēc trases plānojuma- kross. Atļaušos apgalvot- tehniskāks kā Riekstukalns, ja saplānots pa skarbo. Neesmu organizators, tikai zinoša persona par šo te datumu.

jā, tas būs Ventspilī ;)

Nesapratu, ko Baltais gribēja teikt…

Kādēļ tik maz TREK kausu un tik daudz PHILIPS maratonu?

Ati, nav izslēgts, ka bus vel kads XC, bet tas nesauksies TREK.
TREK jau 4 gadus rīko xc sacensības, bet izaugsme nav manāma, līdz ar to pašlaik ir pārdomu brīdis un mēģinājumi saprast, kas interesē braucējus (pakalpojuma saņēmējus)?

Tāpat Latvijā nebijis formāts ir gaidāms Apes maratonā, 2. augustā.

Man personīgi XC drausmīgi patīk, kāpēc “citus neinteresē”, tāpēc ka tur nepieciešama prasme un drosme uzbraukt un nobraukt no kalniņa, kā arī prasme apbraukt šķēršļus utt… nevis mīt tikai pedāļus…

Ne tikai prasme,bet arī plauša un apakšā normāla bāze lai nebūtu apli pa aplim jānostaigā,jā,arī mani ieskaitot,jo nekādi nespēju sevi piespiest patstāvīgi vismaz trīs reizes nedēļā izbraukt!
Tautai kā man, patīkamāki protams maratoni,nu tāds kopīgs tusiņš lai kopā ar ģimeni izvizinātos!

Papildinot av. Vēl vajag spēka rezerves rokās un kājās( krosos apzināti nepiedalos, bet Smiltenē un Apē maratonos piedalijos), gāja grūti. Tātad jātrenējas nopietni un regulāri. Sports nevis fizkultūra.

Domāju, ka tādi pasākumi, kā TREK kauss vinmēr būs apmeklēti. Tur nekad nebūs tik daudz cilvēku kā maratonu pasākumos, bet tā tautas daļa, kas ieradīsies, ieradīsies neatkarīgi no jebkādiem apstākļiem. Paliek tikai jautājums cik tas ir izdevīgi organizatoriem.
Bet PHILIPS sasensību seriāls varētu kļūt par vienu no sezonas nozīmīgākajiem notikumiem, tādēļ ka ir palielināts posmu skaits. Būs interesantāk sekot līdzi kopvērtējumam.
Tādas manas prognozes, viedoklis.

man tikai iepricina ka vairaak buus philips maratoni, jo tie vienmeer ir labi organizeeti un ljoti ineteresanti. Shogad piedaliijos abos, lai gan finesheeju pie beigaam, esmu prieciigs par to ka nobraucu liidz galam,

ieredzot tik daudz Philips maratonus jasak domat vai maz braukt nakoshaja sezona SEBos …

Tā kā pats esmu no Saldus, tad cerams, ka būs kādas lielākas sacensības Kurzemes pusē. A kurās vietās norisināsies Philips maratona posmi

Dzirdēju baumas ka Sportlatam viens posms būs Kurzemes pusē.

Jāsāk gatavoties nākamam gadam, izskatās ka mana pirmā gonka būs 12 aprīlī.