es kautkad pasen nosapņoju ka māku braukt uz pakaļējā rata, sajutu to līdzsvara punktu, un kas notika, notika tas ka nedēļas laikā tiešām arī iemācījos, un tās sajūtas līdzsvara punktā tieši tādas pašas kā sapn;i, karoče nokavēci baigo gonku + tupeles aizmirsīsi :D
He es jau sen pa sapņiem vairākas reizes esmu gan braucis uz pakaļējā, gan eleganti apgriezies uz priekšējā, gan driftojis. Tagad tik nevaru sagaidīt, kad to beidzot sakarīgi spēšu izdarīt arī reālajā dzīvē :D
Nepabeigti darbi man ir nepārtraukti, bet parasti esam sadzīvojuši un viņi manus hobijus ir likuši mierā.
pēdējā brīdī uzzinu (kāds iztulko), ka prologs ir nevis cikturmazkilometri, bet gan 50km;—
—> arī 50km Tev ir cikturmaz!
velokurpēm nav paņēmušās līdzi zolītes;—
—> tātad brauksi Āfrikā vai Laosā, lai Tu nejustos biezāks par vietējiem baskājiem!
ir trīs dažādi lielie pumpji, bet nav mazā velopumpja;—
—> spiedienam riepās atpūta būs beigusies konkrēti (trīskārši)
ilgi ģērbjos;—
—> šis netulkojas. Tulkotos tikai gadījumā, ja Tu būtu dāma (dāmas lūdzu neapvainojieties- tikai joks)
konkrēti nokavēju startu.—
—> tas nozīmē, ka nevis Tu nokavēsi startu, bet visiem pārējiem būs konkrēts “falšstarts”. Nu vismaz izejot no Tavas pozīcijas.
Es sapņoju ka uz debesskrāpja jumta runāju pa telefonu ar Levi Leipheimer un izrādās viņš ir baigi normālais čalis. Varbūt vajag savu foruma velo-sapņu tulku? Esmu skatījies daudz interesantus “muļķikus” saistībā ar velo tēmu… :)
Man ar starta nokavēšanu saistās tikai viens gadījums. Kad mašīnai pa ceļam nokrita izpūtējs :D Vajadzēja atrast ar ko un piesiet. Tas bija smieklīgs gadījums.
p.s. Laikam ne pa tēmu.
Bet nu par tēmu:
esmu vairākas reizes sapņojis, ka manu pieslēgto velo (nez, jau gadus 10 neslēdzu) ir aplasījuši. Un tā aplasījuši, ka tikai rāmis un dažas trosītes palikušas, nu varbūt dakša/iznesums kāds slēdzis palicis. Nu vienu vārdu sakot kārtīgi, nevis tikai velodators nosperts.
Un vienmēr protams ir baigā škrobe - sāku kalkulēt cik izmaksās nozagto detaļu nopirkšana, pie kā pirkt, kur pasūtīt, galu galā kā tālāk tikt tur kur man jānokļūst…
Bet vienu reizi šitā škrobojoties kautkā izsmadzeņoju, ka tā taču nav reālā dzīve, bet sapnis! Jēee :D Viss it kā kārtībā, bet tad iestājās nākamā problēma, ko man tagad darīt ar to rāmi? Mož pārdot? :P Bet tad modinātājs mani izručīja, nebija jārisina rāmja problēma :]
[quote=KKTK]Bet nu par tēmu:
esmu vairākas reizes sapņojis, ka manu pieslēgto velo (nez, jau gadus 10 neslēdzu) ir aplasījuši. Un tā aplasījuši, ka tikai rāmis un dažas trosītes palikušas, nu varbūt dakša/iznesums kāds slēdzis palicis. Nu vienu vārdu sakot kārtīgi, nevis tikai velodators nosperts.
Un vienmēr protams ir baigā škrobe - sāku kalkulēt cik izmaksās nozagto detaļu nopirkšana, pie kā pirkt, kur pasūtīt, galu galā kā tālāk tikt tur kur man jānokļūst…
Bet vienu reizi šitā škrobojoties kautkā izsmadzeņoju, ka tā taču nav reālā dzīve, bet sapnis! Jēee :D Viss it kā kārtībā, bet tad iestājās nākamā problēma, ko man tagad darīt ar to rāmi? Mož pārdot? :P Bet tad modinātājs mani izručīja, nebija jārisina rāmja problēma :][/quote]
tā kā velo ir nolādēts, upurēšos Tevis dēļ, nopirkšu pa 20ls :D
Bāc! Vakar lasot šito sapņu tulku smējos un domāju - es gan neesmu sapņojis par riteņbraukšanu, lai cik daudz būtu minies, bet uzreiz šonakt :D Es esmu kaut kādos sačos un uz grantenieka “mazais” brālies paiet garām un abi vēl paspējam ar kaut kādu meiteni apspriest brāļa ričuka rāmja īpatnības :D