Kāds trenējās Jūrmalā?Varbūt kāds taisa apļus (Majori - Lielupe pa Dzintaru prospektu)?
Varētu šad tad patrenēties kopā.
Šad tad trenējos Jūrmalā, bet pārsvarā braucu ārpus Jūrmalas - vai no Lielupes braucu uz Ķemeru pusi, bet biežāk nolemju izbraukt apli Babīte → Mārupe → Jaunmārupe dažādās konfigurācijās. Noslēgumā kāds līkums pa Ragakāpas parku un kāpu takām. Tas tīri priekam. :)
Trenējos Jūrmalā. Mani parastie maršruti - Apkārt Jūrmalai pa apvedceļu, Ragakāpas dabas parks, Kāpas Nemo apkārtnē, Majori - Zolitūde (pa veloceliņu). Kādu dienu varētu izbraukt…
Atrakstat lūdzu e pastu. Lai varam precizēt;)
Man vajag lai kāds pozitīvi noskaņots cilvēks pabrauc pa priekšu, rada aizvēju. Treniņi 1x līdz 2x nedēļā. Treniņā būtu kādi 32 līdz 48km. Vidēji 30km/h sezonas sākumā. Vēlāk iespējams arī tie 35km/h vidēji. Par treniņu varētu kādu divīti samaksāt.
Distance būtu 16km aplis jeb 2x taisnes pa 8km.
Ja kādam intersē, forši. Uzraskata uz e pastu. Pastāstīšu sīkāk.
Es arī esmu Jūrmalnieks , Wheels gan palīdzēt nevaru , manas priorittātes kāpu izbraukāšana no Kauguriem līdz Ragakāpas parkam , apkārt Jūrmalai arī braucu , taču parasti ņemu virzienu uz Tukumu . Iespējas braukt ir vēlu vakarā ap 8 un brīvdienās . Varbūt būtu labāk priekš manis , ja būtu kāds motivātors , kurš palīdzētu alus un bulciņas vietā izvēlēties 50 km ar velosipēdu :)
Rīt kāds negrib palēnām aizmīt no Majoriem caur Skulti/Mežārēm līdz Upesgrīvai, atceļā caur Imantu līdz krastmalai un pa jūrmaleni mājas, apmēram 80km un vidējo turam uz 30 stundā?
Labi, ka es šodien braucu uz laukiem :)
Es tik gribu teikt, ka man 80km ar vidējo 30km/h nebūs “palēnām”.
Bet tā jau varētu kādreiz ko saplānot, kad būšu kārtīgāk uztrenējies, t.i. es pats no Asariem.
Varēji droši nebraukt uz laukiem, bet izvizināt pa rudeni, gan jau V-buļļos nebūtu Tevi pametis :) Bišķiņ pārķēru ar plānoto vidējo ātrumu, bija tikai galaiznākumā 28 km/h , bet vismaz sanāca vairāk nobraukt kā plānots :)
Ci vediamo sulla strada!
Varam kādu citu nedēļas nogali ko saštukot. Nākamnedēļ gan visticamāk vizināšos pa Sēlijas galu, jābrauc pie sievasmātes.