Kāds labs treniņmaršruts Ķekavas apkārtnē!

Varbūt kāds zina kādu labu treniņmaršrutu Ķekavas apkārtnē? Var arī kādu maršrutu atpūtas izbraucienam ar velo… Baigi nepatīk pa šosejas malu braukt, jo satiksme ir nenormāli intensīva!

Nekā laba šajā apkārtnē noteikti NAF.

Rietumu virziens:
Ja dosies labi audzināto vistu virzienā (aiz kūts tagad atrodami daži km svaigi uzlieta asfalta), būsi spiests bojāt plaušas ar nelabu smaku.

Dienvidi:
Ja trenējies pa granti, vari vākt kilometrus pa veco Plakanciema ceļu (auto uz tā gadās reti, bet, ja gadās, tad neviens nebrauc bez 100 g un lēnāk par 100 kmh).

Austrumi:
Vislabāk pamest šo miestu virzienā Kalnakrogs - Odukalns - Klaņģukalns (smiltis un stikli) - Hesa valnis (asfalts) - Hesa beach - vecais Daugmales ceļš (grants, asfalts, akmeņi) - Daugmales pilskalns.

Tālāk pēc izvēles - Daugmale pa šosi vai Baldone (caur Daugmali vai pa lauku ceļu) ar nebeidzamiem meža-lauku celiņiem, kalniem, odiem u.c. lauku labumiem …

Kāpēc nav nekā laba? Netālu tak ir Riekstukalns ar labām takām!

Ja grib braukt pa granti bez izteikta reljefa, šāds aplis ir tīri jauks. Šoseja nesanāk. Tikai no Gaismām līdz Ziepniekkalnam vecā Jelgavas šoseja, bet tā ir klusa un mierīga.
http://www.mapmyride.com/ride/latvia/riga/680381920178

paldies par pirmajiem ieteikumiem!
dc, Tavs piedāvātais variants izskatās ļoti labi! Kā arī Gunčas piedāvātais līdz Daugmalei varētu būt tīri neko! :)

dc, paldies par ieteikto trasi - šodien pamēģināju!!! Man gan sanāca nedaudz savādāk - karti neizprintēju un nepaņēmu līdzi…Ja neskaita tur tajos mežos pie vienām mājām uz ceļa lielu suni, maršruts ir OK! Un kā izrādās ir variācijas…Kad būs laiks, varbūt uztaisīšu tādu pat karti kā dc. Man sanāca 50,7 km! dc maršrutā bija laikam 52 km.

es kad braucu, nesastapu nevienu suni.
variaacijas noteikti tur ir.
varam kautkad naakamnedeelj vai nedeeljas nogalee (shajaa gan laikam liis) izbraukt kopaa to manu marshrutu.
bet tu laikam nesaac no Riigas?

varam kaut kad nākamnedēļ izbraukt kopā to maršrutu! redzētu kāds izskatās Tavs variants dabā…Jā, diemžēl es nesāku no Rīgas bet gan netālu no Ķekavas putnu fabrikas! Gan jau ka varam ko sadomāt.

riit tomeer izskataas, ka lietu nesola. riit negribi izbraukt?

atbildēju uz e-pastu!

Varbuut veel kaads grib pievienoties riit (sveetdien 29.juun.) izbraukt mieriigaa tempaa sho marshrutu? Ja baigi neliis.
http://www.mapmyride.com/ride/latvia/riga/680381920178
Apmeeram 15:45 no Ziepniekkalna, vai 16:30 no kurstojuma nedaudz aiz marshruta 10.km.

mans mob.26335700

mans vakar izbrauktais maršruts izskatās šāds: http://www.mapmyride.com/ride/latvia/rīga/677343599996

ja izbraukšana būtu ap 17tiem, labprāt pievienotos.

manis pēc varam ap 17.
ko saka ingusster?

es saku - OK!!! Tad es saprotu - 10.km ap 17.40?

labi, sarunājuši.
airav, tad tu pievienojies? ja jaa, tad no kurienes?

esmu no centra, centīšos būt 17:00 Valdeķu/Jāņa Čakstes gatves stūrī, ceru ka nebūs problēmas ar ceļa atrašanu.

mans verdikts: izbraucu, ļoti patika. ļoti laba trase trenniņiem, reljefs līdzens, daudz zemes ceļu bez mašīnām, trases garums, ~50 km. kā pilsētā dzīvojošam lauku puisim ļoti patika ainava- plašas klusas pļavas, kur vairāku km attālumā ir tikai daba, pat neviena elektrības staba vai civilizācijas. smaržīgi meži un klusums :)

noteikti braukšu vēl.

piesakieties pie dc uz trases apskati!

Labprāt nāk ned vienu dienu izbrauktu!

fox, piesakos braukt līdz. vai rādīt trasi.

nu, ja juus nedomaajat braukt daudz aatraak, kaa braucaam shodien, es arii varu braukt liidzi un veelreiz paraadiit.