Kādas 26" riepas izvēlēties ziemas ritenim

Sveiki,
Padalieties personīgā pieredzē, kādas riepas labāk izvēlēties zieminiekam. Rites kvalitātes nav gluži noteicošās. Galvenais ir drošība pret prokoliem, saķere ar segumu (pārsvarā asfalts) un lēns nodilums. Velomens aģitēja Schwalbe Kojak, bet sliks man neder. Agrāk bija tāda riepa Schwalbe Marathon Plus (kolēģis lieto ikdienā un bez prokoliem). Pašlaik noskatīju Schwalbe Marathon Mondial, bet cena varēja būt lētāka. Kādi ieteikumi? Paldies.

http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=21617
Pats esmu līdz šim braucis ar:

1. Diezgan daudz kritienu pirmajā ziemā, bet manuprāt samērā labi satrennēju braukšanas tehniku. Maz sniegs un dubļi lipa klāt, padarot tīrāku dzīvokli

2. kad maciņā krīze iestājās viens labs forumietis aizdeva šīs. Braukšana gan līkumos gan bremzēšanas ievērojami drošāka, bet sniegā pamatīgi saķerās un slīdēja neprognozējamāk kā iepriekšējās
  3. šogad vēl nav sniega bet sāku ripināt ar CST (ķīniešu laikam) kaut ko pa visu abām iepriekšējām

Es aizmirsu būtisku niansi. Pa sniegu praktiski nebraucu. Asfalts, tīrīts asfalts, slapdraņķis utt. Bet pa sniegu nekašājos, tāpēc baigās traktorenes nemeklēju.

lēnām un piesardzīgi iemācies braukt ar slikiem un jautājumi par riepu izvēli pazudīs kā nebijuši.

Nu ir jau tās ziemai paredzētās bezradžu velo riepas. Teiksim Continental Top Contact Winter II. Gumija pareizā, lāmeles arī, bet cena nebūs tā pati zemākā :) Vel arī no nokian bija kas līdzīgs manīts.

Padomi aizgājuši ne tajā gultnē, bet paldies par tiem tik un tā. Novērtēju.
OK, vajag riepu, kurai ir daudz maz ok saķere (lasi ne sliks) un drošu pret prokoliem.