kaa izmeeriit spiedienu

Varbuut kaads var pastaastiit, kaa izmeeriit spiedienu riepai ar sporta tievo ventili.
Paldies.

Pievienojot pumpi ar manometru, jeb uzskrūvējot pāreju uz autoventili.

Jā, tā ir neliela problēmiņa ar tiem sporta ventiļiem - speciāli tam pirku pumpi ar manometru, lai uzreiz redz cik spiediens!

Es arī nopirku pumpi ar manometru, atsevišķi nopērkamie manometri ir pilnīgi štrunti, tāpēc arī paliku pie 2 vienā.

Kuri no dabūjamiem ir vislabākie pumpji? Un vai ir kāds līdzņemams mazais pumpītis ar manometru, kurš būtu patiešām labs?

manuprāt, tie mazie pumpīši ir riktīgākie moku rīki (tādus ar manometru neesmu manījis). līdzņemšanai domāju nopirkt saspiestā gaisa šaujamo ierīci.

Hawaii Express parādījušies sevišķi dārgi Crank Bros pumpīši ar manometriem, tikai izskatās ka tos nevar nostiprināt pie velo, turklāt tie nav pasargāti no dubļiem, bet varbūt kāds zina labāk ?

ir pieejami taadi gudri pumpji no WRENCH FORCE ar kuriem ieshauj CO2 un ja ir par iisu, tad veel var piepumpeet klaat ar roku.

https://store.trekbikes.com/accessory_store/product_detail.jsp?product_id=4835&category_id=279

Tiesa, cena ir 19Ls.

CO2 šaujamais 1.95-2.0 riepu piepumpē līdz aptuveni 3 atmosfērām, kas pilnīgi pietiek lai brauktu XC.

Taču sac. karstumā gadās ka aizšauj nedaudz garām un tad ir toč ziepe ja nav ar ko piepumpēt. Tāpēc es arī skatos uz to duālo WrenchForce verķi.

Kuros labākajos veikalos šie verķi ir atrodami ?

biķeros, biķernieku 57

cerams, kārtridži tiem visiem vienādi ;)

jaa shitiem ir bez viitnes

tikko veel viens gudrinieks atradaas kastee
parasts pumpis, bet gaisu dzen gan iekshaa stumjot gan aaraa velkot. respektiivi riepa pilna 2x aatraakaa laikaa!!!

notesteeju un sajuuta, ka aatraak un vieglaak nekaa ar lielo kaajas pumpi :)

veikala cena ~13.5

p.s. kad apniiku-zinojiet. negribu jau te spamot. tikai zinoju par mantaam, kas man liekas 8-O

Eu es gribu redzēt to brīnumu 8)

nu iebrauksi shodien, vareesi piekachaat busam riepu :P

Baltais, vai Biķeros ir un ja ir tad par cik CO2 aparātiņš?

[quote=Baltais]ir pieejami taadi gudri pumpji no WRENCH FORCE ar kuriem ieshauj CO2 un ja ir par iisu, tad veel var piepumpeet klaat ar roku.

https://store.trekbikes.com/accessory_store/product_detail.jsp?product_id=4835&category_id=279

Tiesa, cena ir 19Ls.[/quote]

jā, bet mani interesē nevis pumpis, bet tikai CO2 šāvējs ;)