Šodien var ap 18.30
ok, tad 18:30 pie Nestes
Es nebraukšu, bet gan jau kādam interesēs, pie kuras Nestes. Abas tomēr diezgan tālu viena no otras.
Tur kur Kauguru Tirdzniecības centrs.
26489361
šodien ap 18:00 plānoju izbraukt Dzintari-Kaugur-(Jaunķemeri-Ķemeri, šo posmu vēl neesmu izdomājis)-Kalnciems-Babīte-Dzintari
~70km
Es ap 18:00 varētu būt akurāt Dzintaros pa ceļam no darba. Bet nu precīzi trāpīt nez vai izdosies. Ja trāpītu, tad līdz Asariem varu piebiedroties.
šodien ap 18:00-18:30 plānoju braukt Dzintari-Ķekava-Rīga-Dzintari
Vo, mēs arī vācamies kādi 3,4 braucēji ap 18tiem no Kauguriem. Virziens ->Ķemeri->ZaļāKāpa->L-ciems->pa kāpām līdz Asariem, Mellužiem → atpakaļ pa Kāpu ielu uz Rajonu :) (~40km/2h)
kad nākošreiz plānojat doties, iemet forumā.
ap 16:30-1tiem izbraucam no Kauguriem. virziens Ragaciems, Klapkalnciems…
Rit mieriga tempa, orientejosi 11os izbraucu no Majoriem uz Siguldu paskatit ka Kavendish finishe un pec isas pauzes atpakal majas. Ja kads grib pievienoties suta zinu t.28668666
Re: No Jūrmalas uz …
Sestdien, 09.11 braukšu uz Engures pusi gar jūru, pie apļa, kur sadalās ceļi uz Talsiem, Enguri, griežos atpakaļ uz māju pusi caur Tukumu, kur pusdienas pārtraukums un pa Ventspils šoseju uz mājām.
Izbraukšana 11:00 no Majoriem, ~100km, temps ziemīgs, segums 100% šoseja, ja ir vēlme pievienoties obligāti garie dubliķi, man šosejas sājā garša mutē nepatīk :)
Pasākums atcelsies tikai tad ja nesavedīšu veselību līdz 6dienai braucamā kondīcijā!
Rakstiet šeit vai sūtiet sms t.28668666
Rīt no rīta ir doma sagaidīt Liesmu komandu, kas startē rīgā, pie Lielupes tilta, atsēdēt līdz kauguriem un tālāk pa plānoto maršrutu turpināt, ir kāds entuziasts, kas vēlas tālak pievienoties man varbūt?
Sveiciens šinī gadā.
Vai kādam Jūrmalniekam nav doma sestdien izbraukt šoseju.
Rīt(05.04) 10os atvērtais treniniņš ar Radisson komandu, ir vietas pāris braucējiem, kas gribētu izvizināties 120-160km mierīgā tempā līdz Ķegumam un caur Jūrmalu atpakaļ uz Rīgu. Ja ir interese rakstiet PM, informēšu par tikšanās vietu. Es personīgi izbraucu 9os no Majoriem
Cau,ar kādu velo?
melnu :D
bet ja nopietni, tad es ar sosejnieku, man nemaz cita veida velo nav, parejie cali ka kurs, bus ari mtb, ja uz to velk :)
Zinu gan ka Tev ir melns,bet ja tā,tad sapratu.
Rīt sola patīkamu rudenīgu dienu, pēc accuweather.
Ja kāds vēlas pievienoties īsam izbraucienam uz ticamākais Engures pusi pa klusu mierīgu šoseju, tad ap 10iem startēju no Majoriem.
Ap 100km, uz stundām 3,5 kopējo laiku ceļā ar pusdienu pauzi un vidējo orientējoši 30.
Dod ziņu šeit!