Arvils, dajoš video! :)
43% :D Prognozēju, ka renderēs vēl aptuveni 3h, VIRB edits salīdzinoši lēni renderē uz WIN ar i7 6700K… Esmu dzirdējis, ka uz MAC viss notiek ievērojami ātrāk.
Bet nu skaidrs ir tas, ka naktī ap kādiem 2:00-3:00 jau varēs skatīties :D
Ja nu kādam interesē tad rekur arī foto finišs
http://i.imgur.com/5lrCv7U.png
Vispār aploksnē bija reklāma ar Liepājas Velomaratonu! ;)[/quote]
KO ? Mana aploksne vispār bija kaut kāda super apdalītā. Saspraudes tikai divas, Ēdiena talona nebija, un nekādas reklāmas. Saturs - 2 saspraudes, auduma nr un stutes uzlīme.[/quote]
Nu gan tu apdalīts… :/ VIsmaz pie saldējuma tiki!? :D
Interesentiem, rezultāti pieejami mājaslapā!
[quote=Eddis][quote=MartinsL88][quote=Eddis]
Vispār aploksnē bija reklāma ar Liepājas Velomaratonu! ;)[/quote]
KO ? Mana aploksne vispār bija kaut kāda super apdalītā. Saspraudes tikai divas, Ēdiena talona nebija, un nekādas reklāmas. Saturs - 2 saspraudes, auduma nr un stutes uzlīme.[/quote]
Nu gan tu apdalīts… :/ VIsmaz pie saldējuma tiki!? :D[/quote]
Pie saldējuma tiku :D
Aleluja! Tomēr samērā operatīvi rezultāti parādījušies!
Kur meklēt kādas bildes no šodienas brauciena ? Oficiālajā lapā tās 85 bildes kas ir arī būs pēdējās ? Ir kādam kāda info ?
Video no brauciena, starts no pirmspēdējā koridora, laiks distancē 56 ar pusi minūtes - https://youtu.be/PTa57pR-nKE
Ar pamatīgu novēlošanos - https://www.youtube.com/watch?v=HpxM-yrRFG4
Liels paldies par jauko pasākumu. Viss bija brīnišķīgi.Piemiņas medaļas vienkārši izcilas!!! Tie kuri nepārtraukti čīkst un ir ar visu neapmierināti luuuuudzu nepiedalieties šajos pasākumos! Tagad ir tik daudz alternatīvu iespēju, bet jūs kā mazohisti braucat un tad šeit sējat savu negatīvismu… VĒLREIZ PALDIES ORGANIZATORU KOMANDAI. Uz tikšanos nākamgad!
Paskaidrojat, lūdzu, man kā mazāk pieredzējušam braucējam -
Saprotu, ka komanda sastrādājas, strādā savās interesēs utml., - sarausta grupu, ja kāds ir otrivā, grupā palikušie iet priekšā, met nost tempu, nestrādā un tādā garā, viss saprotams. Bet, vai ceļa griešana un spiešana malā arī ir pieņemta kā norma?
Arvila video no 28:43 - 28:53 https://youtu.be/HpxM-yrRFG4?t=1723
Iespējams tik uzskatāmi nevar redzēt, bet FANS AP-Print braucējs no sāna vienkārši spieda uz malu. Īsi pirms tam no pačkas vēl atskanēja: “nelaid klāt!” (uz to brīdi divi FANS braucēji bija nelielā otrivā). Kaut pirms tam pačkā paši FANS komandas braucēji kādu tur audzināja par to, ka viņiem griežot ceļu / bloķējot un šķiet, ka pat pieminēja kaut ko par DSQ.
Nedaudz aizsvīlos, pateicu ko domāju un braucu tālāk, pēc finiša pasmējos - viss kārtībā! Šobrīd tik domāju, vai tā ir tāda ierasta lieta?
Lai visiem labi tinas! :)
[quote=4bz]
Arvila video no 28:43 - 28:53 https://youtu.be/HpxM-yrRFG4?t=1723
…FANS AP-Print braucējs no sāna vienkārši spieda uz malu… [/quote]
Nopietni?
Ir kaut kur bildes kurās var redzēt arī 400+ vietu ieguvējus ? Vai tikai top 50 tiek fočēts ? :D
Kurš pirmais brauc, tas tiek bildēs. :D
Nu finišā kaut kas savu spoguleni iebāza sviedriem mirkstošajā sejā :D Bet bildes nekur uziet nevaru/nemāku :D
Man prieks, ka tev patika.
Bet mēģini, lūdzu, paraudzīties tālāk par desu bļodas malu un saprast, ka citiem bija arī problēmas, kaut vai ar tiem pašiem numuriem.
Un pamēģini ieskaidrot bērnam, ka uz sacensībām, kuras viņš gaidījis, viņš vienkārši nebrauks, jo onkuļi pēdējā brīdī kaut ko pārorganizējuši pa savam (2005. gadu vispār izmeta no programmas, kaut gan uzstājīgākie beigās tomēr brauca).
Žēl, ka neredzēji to vecāko zēnu grupas finišu - tur aukstas kājas palika, domājot, kas sanāks no līderu sadursmes ar atpalicēju grupu. Pieaugušajiem tas bija jāparedz un jānovērš, un, ja tagad par to nerunāsim, sagaidīsim ko līdzīgu arī nākamreiz, tikai varbūt ar ne tik veiksmīgu iznākumu.
Man arī iznāk šo to organizēt, un konstruktīva kritika palīdz vairāk nekā čivināšana, cik viss bijis jauki (it īpaši, ja pats zini, ka tā nu gluži vis nav).
Man arī iznāk šo to organizēt, un konstruktīva kritika palīdz vairāk nekā čivināšana, cik viss bijis jauki (it īpaši, ja pats zini, ka tā nu gluži vis nav).
Līdz šim neko diži konstruktīvu neesmu lasījusi…kādam pietrūka divu saspraužu, citam bildes nav tik daudz cik gribētos, vēl kādam rezultātus par ilgu jāgaida…tiešām pasaules gals!:))) Varbūt pieņem domu, ka ne visi brauc desu ēst un briesmīgi sacensties, bet forši pavadīt laiku.
Pirmais interesantums par VIP aprocēm. Kamēr mans pusaudzis cīnījās no sava godīgā gandrīz beigu koridora, nekaunīgāks vienaudzis ar līdzigu ciparu uz numura orgiem palūdza VIP aproci un ielīda 1. koridorī, tādā veidā puisim uzdāvināja godalgotu vietu savas vecumgrupas kopvērtējumā.
Par bērnu vecākās grupas braucienu. Man arī bija stress skatoties, vai līderēm ejot 2. apļa pēdējā nepārredzamajā līkumā nesteidzīgās gandrīz par apli apdzītās meitenes paspēs izbraukt vai nepaspēs. Moci jau varēja dzirdēt un ne tās nesteidzīgās meitenes nojauta par iespējamām briesmās, ne līderes varēja iedomāties, ka trase aiz moča varētu nebūt brīva. Par laimi paspēja, bet varēja būt visādi. Lielajiem bērniem ir jātaisa garāks aplis nevis divi mazie.
Ģimenes distancei ātrumu sarēķinājuši 1.5x mazāku – kā uz 10 km nevis 14,5 km. :)