Jūrmala GP 20-21.05.2011

Jurmala GP UCI 1.2 20.05.2011 Tauta jau var sākt gatavoties!
Gaidam info no organizatoriem… :)

nav slikti, man patīk!

Velo svars tiks pārbaudīts?
Atbilde der tikai ‘jā/nē’!

:shock operatīvi gan info parādās, visu cieņu! Ja vēl pārējie organizatori tā sarosītos, tad vispār būtu pa skaisto.
Šķiet ne velti šovakar ruļļus padeldēju ~70 minūtes.

ja ir rakstīts UCI, tad UCI… značit jā, jābūt pēc noteikumiem

Mums mirstīgajiem točno neviens rumaks nebūs zem 6,8kg, par to vairāk jāuztraucas tiem kurus sauc par weight weenies.

Tehniskajos noteikumos var pārbaudīt ne tikai svaru.

UCI noteikumus es zinu, lūdzu beigt dziļi filozofēt atkal
Es prasīju tikai un vienīgi par svaru. Jā vai nē.

Kaspar, Tev tač uzrakstīja, ka jā. Bet tas nenozīmē ka svers visiem. Izlases kārtībā palūgs ne tikai svaru, bet arī doping testu.

Gribēju pajautāt, vai arī nākamās dienas tautas sacensību garā distance ir nacionālajā vai UCI kalendārā?

The UCI’s Code 1.2.019 states, “No licence holder (acīmredzot Pro Tour vai Continental) may participate in an event that has not been included on a national, continental or world calendar or that has not been recognised by a national federation, a continental confederation or the UCI.”

http://www.cyclingnews.com/news/uci-to-enforce-rule-barring-pros-from-non-usa-cycling-events

Nē, nākamās dienas distance nav. Latvijā nekas nenotiek pēc UCI noteikumiem, arī mūsu UCI komisāri ir diezgan nezinoši jaunajos UCI reglamentos, diemžēl.

nu redz, Kaspars uzprasās uz pārbaudi savam kartona velo :)

Okei, UCI pārāk rūpīgi neseko līdzi šim noteikumu punktam un nav tik būtiski. Taču faktiski sanāk, ka G. Smukulis tautas distanci braukt nedrīkst, vai arī viņa pro licence tiek anulēta uz 30 dienām plus daži Šveices franki.

http://www.maratoni.lv/lv/jurmala-grand-prix-2011/jaunumi/tuvojas-jurmalas-velobrivdienas-maratona-126-km-distance-dosies-ari-gatis-smukulis/

domāju, ka šim pasākumam vajadzētu būt nacionālajā kalendārā. vai tad tā nav?

Pēc tā raksta īsti nevar saprast vai tikai UCI komandu(ProTour, Pro Cont, Cont) braucēji netiek pielaisti, vai arī amatieri ar licencēm? Ja arī amatieri, tad Smukulis noteikti nav vienīgais. Tas pats attiecas uz Xsports kausiem un vēl dažām gonkām, taču mūsu valsts ir tik maza, ka lai tak Motja un Gača brauc, būs ko citiem braucējiem papētīt grupā un iemācīties kā pareizi jābrauc. Taču jā, ja ievērojam noteikumus, tad tā ir kā ir.

Atceramies, ka LPM un visa ALB nedrīkst braukt daudzās gonkās, tajā skaitā Xsports kausā, ja ņemam vērā šos noteikumus. Abas ir UCI Continental komandas.

Pilnīgai izpratnei droši vien jāstudē paši noteikumi angliskajā versijā. Par tavu pēdējo rindkopu- Latvijā reģistrētās kontinentālās komandas drīkst braukt Latvijas kalendāra atzītās sacensībās.

LPM varētu būt problēmas Francijas kalendārā, jo tā formāli skaitās Latvijas komanda.

Smaidu par to, ka jus rūpējaties par licences īpašniekiem (: vini jau droši vien zin kur braukt kur nebraukt a jums kā vienmēr - tik pačīkstēt vajag =))

ja tiešam interesē noteikumi, nav ko diskutēt ar tikpat nezinošiem - www.uci.ch un uz priekšu. Šī jautājumā viedokļus nevar būr - ej un lasi noteikumus.

Esmu jau ne vienu vien reizi teicis, ka man ir atņemta godalgota vieta esot licencētam sportistam un ne jau manas vainas dēļ, bet IJSA UCI noteikumu nezināšānas dēļ.

Sastāvs nosaukts, Bekmanis, Kirsipuu, Smirnovs, moš Bēcis vai Rezins, bet citus neredzu.
Cik paskatijos ārzemnieku komandas, neviens nav spēcīgs, Skujiņš viens pret RB neko neizdarīs, ja nu vien par veciem nopelniem šo nenomocīs :D

STEVIC Ivan

[quote=Kaspars]Sastāvs nosaukts, Bekmanis, Kirsipuu, Smirnovs, moš Bēcis vai Rezins, bet citus neredzu.
Cik paskatijos ārzemnieku komandas, neviens nav spēcīgs, Skujiņš viens pret RB neko neizdarīs, ja nu vien par veciem nopelniem šo nenomocīs :D[/quote]
Un Gačam 1 numurs tika iedodts priekš tautas gonkas
??? Domāju ka bez komandām ir arī organizātoru uzaicinātie individuālie sportisti !!!