JAUNUMS Mači Madonā 27.09.2008

Tuvumā ir smecerkrogs ~1-2 km no maču vietas. vispār apkārtnē ir daudz viesu namu. vairāk var meklēt viss.lv u.t.t. :)

Varbūt kāds varētu izskaidrot, kur tā slēpšanas bāze atrodas?Tas ir uz Madonas apvedceļa?

jaa, tas ir uz apvedcelja, celja malaa ir diezgan labi pamanaama ziime, ‘‘Smeceres Sils’’.

Paldies!

Tautieši sportisti :) kāds gadījumā nedodas no Rīgas uz Madonas maču? Es vēlētos aizbraukt pariteņot, bet NAV mašīna man no servisa ārā. Kādam varbūt ir vieta 1 cilv. + 1 velo? vai varbūt pat 2 civl. + 2 velo :) esu gatavs piemest par ceļu! Brauktu gan tikai virzienā uz Madonu, atpakaļ pats kautkā :) tel. 29573949. Paldies.

Vot to es saprotu. Nomočī Madonā gonku un atpakaļ kaut kā pats, kā sacīt atripināt 180 km ! Respect ;) Shutka… sabiedriskais (autobusi) kursē apmēram reizes 2 dienā uz Rīgu, tāpēc nemet kreņķi.

Paldies. transporta jautājums nokārtojies :)

Finišā, es kaut kā nesapratu kurā brīdī man atļauts braukt nost no trases un doties finiša pauguriņā. Citādi nav kur piesieties organizatoriem. Bija baigi forši! Taciņas ar bija cītīgi patīrītas un papļautas, ka droši varēja lidot ārā no trajektorijas un nebīties ka sprunguļi vai nemanāmas bedres būs. Laiks arī bija sarunāts labs, jo citādi būtu daudz grūtāka trase :}

Tieshaam viss bija izpljauts un savaakts, kur pats mazliet izlidoju izjutu to, ka viss ir novaakts no malaam :D pati trase patika, vieniigais divaas staavajaas kalnu virsotnees naacaas nokaapt, bet taa jau viss bija ok, paldies organizatoriem, viss bija labi. varbuut kaadam ir bildes? :)

Jā tik ļoti rūpīgi sagatavota trase vēl nebija manīta. Visfeinākais bija vīrs ar cirvi, kuram šķita ka kociņš 1m no taciņas ir stipri par tuvu un varētu patraucēt, tad nu brauciena laikā šķerslis tika novākts:)
Ļoti patika organizātoru attieksme pret šo pasākumu- tāda ļoti sirsnīga. Ja viņi tādā garā turpinās, tad kļūs par nopietniem konkurentiem Trekistiem:) Tā turēt!

jā, man arī pasākums likās tāds sirsnīgs. un trase bija ļoti laba, cilpu cilpām, augšā lejā. viegli gan nebija :)
interesenti var paskatīt trases shēmu te
http://www.mapmyride.com/ride/latvia/madona/432846515468

augstuma līkne labāka redzama te
http://img28.picoodle.com/img/img28/3/9/28/f_Cyclinglatvm_1832d1f.jpg

izbraukt trasi bez marķējuma gan būs grūti, cilpu dēļ.

Mēs nekonkurējam, bet sadarbojamies, taču pagaidām par agru atklāt kārtis.
Trase bija tieši tāda kādas mēs uzskatam par MTB, lai varētu izpausties braucēja prasmes un atbilstošas tehnikas priekšrocības.

Pasākums tiešām izdevies :) Trase ļoti interesanta un dinamiska - smagie kāpumi tika atlīdzināti ar lieliskiem nobraucieniem.

Patīkami pārsteidza labi nomarķētā trase, brīdinājuma zīmes ar pagriezieniem un “nopolsterētie” koki ;)

Ceru, ka nākamgad arī notiks - noteikti piedalīšos.

Bija foršs pasākums, Paldies “Savējiem”.
Kautkur rezultāti būs apskatāmi??? Gribas taču redzēt vai taj savā grupā bijām vairāk par trīs braucējiem :D :D :D

jaa, es arii veeleetos redzeet visus rezultaatus.
un cik paspeeju pamaniit, redzeeju padaudz cilveekus kas fotografeeja, varbuut kaads zin kur var apskatiit bildes, vai kaads vareetu man luudzu atsuutiit? :)

Par labi attīrīto trasi un tālu līkumā polsterētajiem kokiem un daudzajām zīmēm - jāpasaka kaut kas bez smīna. Cik nopratu trasi tīrīja biatlona trases uzturētāji. Viņi laikam pieraduši, ka slēpotāji plaši vicinās ar nūjām un, ja izslīd/nokrīt ārpus trases, tad vēl labu gabalu slīd (MTB kritušie tomēr ar nagiem, zobiem un ragiem itin ātri sabremzējas).
Lainukā ieguldītais darbs zemē nenokrita, gan ziemā slēpošanas aplim būs. Bet galvenais - trase bija tehniska, bet tiešam droša nepieredzējušiem dalībniekiem un iesācējiem, kas pieraduši vizināties pa gludu ceļu un tagad tiek iedzīti sacīkšu tempā nedaudz tehniskākās vietās. Tā varētu būt šo sacīkšu firmas zīme! Tiešam nākamgad (carams ka būs) šo gonku var ieteikt cilvēkiem no malas, lai parādītu īstu MTB. Un nebaidoties, ka viņus sabradās stiprinieki, vai viņi nostumsies pa smiltīm, vai metīs kūleņus pie katra koka. Un viņiem var droši apgalvot, ka ja neredzi brīdinājuma zīmi, tad dod no kalna lejā nebremzējot - izbaudi MTB un nupat kalnā uzmītos darba augļus :D

Trase taisīta tieši MTB gonkām, un nav paredzēta ne biatlonam ne slēpotajiem, protams vietām sakrustojas ar slēpošanas trasi… Plānos nākamgad vēl lielāku apli uztaisīt, un iekļaut līdzenos posmus arī… trase bija tīrīta tā lai varētu visas trases garumā normāli veikt apdzīšanu un protams drošības tehnika… Rezultāti būs ielikti uz nedēļas beigām…

Heh, pēc šādām atsauksmēm, protams, nedaudz žēl, ka neaizbraucu. Nu tad nākamgad gan noteikti!
Ar tiem līdzenajiem nepārspīlējiet. ;)

bildes http://www.trek-team.lv/fotogalerija/Madona-08/

Labi, ka sevi vienā bildē atradu!