Pagaidām esam 8 sūtītāji.
Domāju sūtīt 2. - 3. nedēļā
Kungi, kā jau plānots, taisām sūtījumu nakošnedēļ !
Rīt ielikšu tabuliņu.
[quote=Laimigais]Kungi, kā jau plānots, taisām sūtījumu nakošnedēļ !
Rīt ielikšu tabuliņu.[/quote]
Kā pareizi pārliecināties par konkrētu preču pieejamību? Šķiet, ka biju uzgājis atšķirības mājaslapā un cenu listē. Jebkurā gadījumā rīt pastudēšu.
[quote=buzic 65][quote=Laimigais]Kungi, kā jau plānots, taisām sūtījumu nakošnedēļ !
Rīt ielikšu tabuliņu.[/quote]
Kā pareizi pārliecināties par konkrētu preču pieejamību? Šķiet, ka biju uzgājis atšķirības mājaslapā un cenu listē. Jebkurā gadījumā rīt pastudēšu.[/quote]
Nu cenu lapa tika saglabāta pasen ar tā brīža preču statusu, webā tomēr vajadzētu būt īstajiem preču statusiem.
Cenu lapa iespaido tikai cenas. Pieejamības statuss webā ir aktuālā informācija.
A gģe palika tabuliņa?!
Pag, nolikšu bērnus gulēt un tad paknibināšu datoru :)
Pieejamību skatīt www.absolutbikes.de
Man tā tabuliņa rādās tukša. Vai doma ir, ka katrs pats iepilda savu artavu vai tu apkopo visu un pēc tam katrs apstiprina???
Pareizāk jau būtu, ka pats aizpilda. Pietiek jau ar to ka Laimīgais pasūta.
Būtu labi, ka pats aizpildītu, jo principā, jau tikai daļas numurs tur nepieciešams
Kad plānojas sūtīt? Mani interesējošai detaļai expected delivery rādās 2015.01.17.
Kungi, sūtīšana 3 eur.
Tā, kā neviens nav norādījis īpašo steidzamību, tad reāli pasutijumu veikšu 19.12
Tad ari visiem viss būs pieejams.
Es arī labprāt pagaidītu uz to pašu mantu, tabulā vēl gan nēesmu pievienojis pozīciju
Situācija sekojoša: gandrīz visiem sūtītājiem, daļa produktu nav stokā.
Daļai ir zināmi piegādes termiņi, daļai nav - skatīt tabulu
Kolektīvi jāizlemj ko darām ? :)
Mans priekslikums ir ņemt, kas ņemams.
Par precēm, kurām piegāde ir vēlāk, vienojamies taisīt nākošo sūtījumu, pēc 18.02.2015 ?
p.s.
Tabulu vēl var koriģēt, tapēc labojam, kas labojams.
Vēl variants - meklēt savu produktu www.bikestacja.pl jo šonedēļ sūtu arī no šiem.
Tā ka esmu viens no retajiem, kuram viss ir pieejams, es tomēr par sūtišanu :)
Protams sūtām augšā !
Vienkārši tās pozīcijas, kas nav pieejamas pašreiz - sūtu pēc 18.02.2015.
Savukārt, tās pozīcijas, kas atzīmētas kā Unknown - meklējam citur, vai gaidām, kad parādīsies.
Es par sūtīšanu tagad
varam sūtīt kā ir!