Jaunais izskats

Atstaaajiet gaisho un miers.

Žēl, man personīgi, tumšais labāk patīk.

Es ar par tumšo :)

[quote=localhost]Domājams, ka ar laiku pilnībā pāriesim uz jauno variantu. Pieradīsim.

Vienkārši man paliek grūti uzturēt vienlaicīgi daudzus stilus. Domāju, ka galaversijā būs tikai viens - gaišais ar XC.lv navigāciju augšā.[/quote]

es lietoju tikai tumšo un neatzīstu nevienu citu.

Tumšo !

Izskatās pēc aptaujas par iecienītākajām alus šķirnēm :) Bet es arī par tumšo!

Tumšo un tikai tumšo ! ( melns fons un balti burti )
P.S. Vai tās veikalu reklāmas nevar “nolikt” atpakaļ labajā stīrī ?

Acīmredzot, nāksies uzturēt divas - tumšo un gaišo?

sen esmu nomainījis stilu uz gaišo, bet gaiši zilo. kā var lasīt to tumšo, es nesaprotu :)
paldies, tagad palietošu xclv stilu :)

tumšo

ko nozīmē “uzturēt”?

Uzturēt nozīmē - veicot programmatūras/datubāzes atjaunošanu, atjaunot arī XC.lv pielāgotas izmaiņas katrā no stiliem. Ja stilu ir 10, jāveic izmaiņas katrā no tiem.

nu nevajag maniakāli sekot visam jaunākajam, tam nav nekāda jēga. daudzas distribūcijas uz saviem portiem liek tikai pārbaudītas un nopachotas pavecākas versijas visām pakām, līdz ar ko jaunākās nemaz nav pieejamas. arī funkcionalitāte un ātrdarbība nemainās pie minor izmaiņām.
kā saka sisadmini - kamer kaut kas strādā bez gļukiem un tevi apmierina, nav vērts likt jaunāku versiju.

Vai ir pamats domāt, ka es lieku jaunāku versiju bez nepieciešamības?

metalpower: un kā ar security updates? Šiem BB forumiem neatjaunota versija var beigties ar attiecīgu paziņojumu un dzēstu visu saturu.

dodge - tie ir reti izņēmuma gadījumi, kuri protams ir jālāpa ciet momentā.

Gaišais skatījums ir draudzīgāks redzei. Protams, ja nesēž lapā dienām, bet tikai iečeko pa laikam, tad tumšais skatījums nenogalina uzreiz.

Es ar par tumšo, lai gan labāk garšo gaišais ;)

Ok man patik melns velo, un melns mobilais. Melnam stilam nav ne vainas, bet tomer lasit kaut ka lauz acis mazliet, melni burti uz gaisa fona man kaut ka lasas vieglak.

Ja foruma lielākā daļa nav vientuļie vilki un vakaros mēdz lasīt ziņas un ierakstus pie izslēgtas gaismas kā es, tad labprāt izvairos no koši baltā fona, kas nenormāli griež acīs, bet palieku pie mērenā tumšā. :)