[quote]Esam Berlines centraa. 83 stundas 1150km 49 kustibaa pavaditas stundas :) Labi uzmetaam :D [/quote] (c)Velomens
Mūsējie beidzot ir galā :)
[quote]Esam Berlines centraa. 83 stundas 1150km 49 kustibaa pavaditas stundas :) Labi uzmetaam :D [/quote] (c)Velomens
Mūsējie beidzot ir galā :)
spēcīgi, vīri, spēcīgi
Plans par 48(72)h nav izpildīts! Brauksiet vēlreiz? :)
Vai tad day2 (uzmetējs Artis) ar vilcienu nepaspēja iekļauties laika limitā? A Velomenam gan nāksies atkārtot braucienu :p
Ar vilcienu nobrauca tik 200 km pa poliju lidz Podznaņai… talak bija jāturpina braukt ar velo… škiet, ka beigās Velomens viņu vēl noķera, jo brīdi kad Artis bija 86km no Berlīnes ( un atputās ceļa malā), tad velomenam bija ap 140 km…
Jā, plāns neizdevās, jo laika apstākļi bija neparedzeti slikti, tad jau manīs, ko šie abi sadomās, bet tagad, lai labi atpūšās :)
Lai uzēd kebabus :)
Nezinu kā viniem, bet man pēc 2 diennakšu Staķika pārtikas baudišanas nu ne pa visam negribās ēst ko tādu… pienak brīdis, kad ir gana!
Nu traki, -respekts čaļiem!
labdien. Esmu iemīlējies velo benķī (sekss :D) un vairāk iepazinis savu otro es (izturība). Nekāds čīll nesanāca. Smags pārbaudījums. jā, ar vilcienu pabraucu 200 km lai sāpošo roku kaut cik saglabātu un nebūtu totāla izstāšanās. Kā nekā beigās aizkapājām līdz Berlīnei. Tiesa gan pēdējās 24 h katrs pa savu ceļu ar atšķirīgiem laika intervāliem. 1000 km sanāca. Žēl, ka nesanāca kopīgi, bet varbūt arī ir labi, ka beidzamo posmu veicām atseviški. Spēka izsīkumā - komas režīmā, autopilot un visādi citādi. Ok. Nedaudz atpūtas un dodamies dzīvē. P.s garāks apraksts būs vēlāk. Recovery time.
p.s rīt braucam atpakaļ
Galīgi traki! Sagaidījuši vismaz Kasparu būtu!
man tik viens jautājums - kāpēc tik traks maršruts? To gabalu pat ar auto braukt negribas, kur nu vēl ar velo.
Grib noķert Kasparu, kamēr šis vēl Lietuvā! :D
Sakotnējā doma bij braukt tik uz turieni, jo Simple express autobusiem bija dabutas biļetes Berline - Riga par 9 ls…
Bija arī rezerves plāns - braukt turp un atpakaļ, ja autobuss ilgi jāgaida ( biļetes uz 27 datumu) vai kas cits atgadās…
te laikam pie vainas sliktie apstākļi turp braucot, nebija iespējas izbaudīt :D
(c) day2
re, ari mērkis Berlines braucienam - paēst tur pirktas Rigas šprotes :D un izskriet 10 km apliti :D
Kā mēs to paveicām - skaties bildes un lasi http://www.velomens.lv/
Neliels apraksts no manas puses par to, kā mums visiem kopā gāja pirmo diennakti ( līdz Olecko, Polijā), un ar kādām grūtībām saskāros, lai realizētu 48h braucienu Rīga-Olecko-Rīga.
http://dzintarsp.wordpress.com/2012/07/18/lielais-ligo-uzmetiens/