Izotonikji utm

Vai kaadam ir zinaams kur leetaak iegaadaties izotoniskos dzeerienus (pulveri) un ogljhidraatu geelus ar vai bez kofeiina? Pashlaik ir ideja par www.rei.com bet varbuut Tepat ir shur tur labas cenas?
Jau ieprieksh pateicos
Paldies

Tie paši powerbar produkti neder?

Uz tiem arii skatos. Pag gad nodzeeros visu sezonu, bet beigaas sanaaca ka pirku 10Ls bundzhu i to iepakojumos kaadus neredzeeju Powerbar webaa. Hawaii express pirku. Tagad skatos, ka TUR (rei.com) ir i leetaak i jaunaa produkcija. Iespeejams ka esmu izveeleejies nepareizo vietu kur LV tos pirkt?

Pamēģini šo:

Varētu pastāstīt kādi produkti ir Enervitam pieejami un cik maksā Cēsu ielas veikalā?

[quote=19]Pie Baltā Cēsu ielas Trekā šitos var dabūt. Enervits ir noteikti labāks par PB.
bet kas īsti ir rei.com???[/quote]
Neesmu ne Powerbara ne ZZK fans (kaut gan Ērģlos izcērtot divas PB želejas subjektīvi likās vairāk dukas nekā parasti, bet varbūt vienkārši biju vairāk trenējies), bet šāds apgalvojums manī izraisa smaidu (-:

Tas ir tāpat kā apgalvot, ka BMW ir noteikti labāki auto par MB. Izklausās arī gana nenopietni, nerunājot par to, ka tendenciozi vienos vārtos.

Par enrģijas pārtiku visdrīzāk būs tā, ka neviens lietotājs nespēj ilgstoši lietot vienu un to pašu marku, jo piegriežās garša(s), tāpēc arī pamaina uz citu.

Tāpēc, lūdzu, subjektīvās sajūtas atstājam mākslas darbu izvērtēšanai, būs patiesāk!

palasīju, kas tad ir iekš Powerbar un Enervit pulverīšiem - vielu ziņā gandrīz identiski. liekas, ka Powerbaram ir divas piedevas, kas nav Enervit, bet Enervit - viena, kas nav Powerbar. vielu daudzums gan ir par labu Powerbar - tas liekas nedaudz koncentrētāks. uzturvērtība arī lielāka ir Powerbaram. ar to negribu teikt, ka powerbar ir labāks, bet pēc etiķetes sanāk, ka efektīvāks gan. (zinu, ir “ātrie” un “lēnie” cukuri (vai kā tur viņus, un ne vienmēr tas kas ir uz etiķetes atbilst patiesībai, bet etiķete šajā gadījumā ir vienīgais daudz maz objektīvais info avots). par garšu nestrīdas (kaut arī pēc vienas bundžas enervita piebeigšanas, powerbar likās saldāks un garšīgāks :) ), bet novēroju, ka no enervit pudelītēs paliek melns nosēdums uz sienām. pēc poverbar nekas tāds nebija novērots (un nevajag - pudelītes tiek skalotas pēc katras lietošnas reizes! :)).

Labaak lai kautkas noseezhas nekaa novemties no aptiekas Rehidron :D

Ilgstoši lietojot 1 markas pulver/bārus tie patiešām riktīgi piegriežas… tādēļ neredzu jēgu pasūtīt tos lielos kvantumos pa i-netu.
Loģiski, jālieto tepat dabonamie powerbar, enervit, squeezy pārmaiņus pēc var jau pats uzjaukt kādu medus-rehidrona vemjamo
šķidrumu :D

vēl var wcup dabūt,lai citāds vēmiens;)
www.wcup.be

nu es vel esmu jaucis pats no sulaam uudens un saals cukura. Recepte no kautkaada velosipeedistu saita :)

• jaa, taa tik bija zampa :P pec aptuveni nedeljas, kad veljoprojam nevareja pudeli atbrivot no tas smarzhas, likas, ka ta bus jaiznicina :D

kādus 3gadus no vietas!vēl dzīvs un bez jebkādām kaitēm.

High5 Energysource 4:1 ir ok ?

mhm, braucot ar “sacensību pulsu” vēl tieši kofeīns prasās ;)

atkal kartejais reklametajs, kas savu pirmo ierakstu veic aprakstot savu lielo pieredzi kada brinumprodukta lietoshanaa :)

Tajaa majas lapaa tadi jauki tulkojumi. Nez kas tie par sportistiem kas skrien 40 km distanci (nevis maratonu)
nu un nezinu, vai uz 3 km (ap 10 min) skrieshanu vajag izotonikjus dzert?
Nu bet savu preci jau protams jareklamee

šitais ir labs: “…Isotonic ir lietots Sahāras tuksnesī, Nāves ielejā un Austrālijas ziemeļu teritorijās…” :D

tapēc vien būtu vērts pirkt :)

High5 Energybar- Maksimāls batoniņš kas pārbaudīts sacensībās, ar augstu ogļhidrātu saturu un maz tauku (>2%). Perfekts vienkāršo un salikto ogļhidrātu līdzsvars, lai nodrošinātu ātru un ilglaicīgu enerģiju. Izgatavots no īstiem augļiem (58%) un pilnvērtīgiem graudiem (22%), kas nozīmē, ka no barības vielu viedokļa tas ir [color=red]neviltots pārtikas produkts[/color]. :D

es zem galda…

Deviņi no desmit atlētiem smagos treniņos dod priekšroku EnergySource garšai.
Kaa tad 90 % - dīvaini, ka pārējas firmas nav bankrotejushas

Tas ir lielisks atkārtojumu sesijās vai kad gaidāt pastiprinājumu labumā -
iisti nesaprotu kas tur jaagaida

Batoniņš ar jaunu garšu ir līderis labāko batoniņu tirgū, ko sacensībās pārbaudījuši tūkstošiem atlētu visā Pasaulē.
Nonjemam makaronus no ausiim
Bet perles tur var atrast pa pilnam
Panjemiet normalu tulkotaju, cieniijamie, un nepaarspilejiet tik daudz

Bet vai kāds var gudri, teorētiski un saprotami paskaidrot par cik minūtēm ātrāk es nobraukšu 50km, ja ēdīšu speciālo želeju un batonus, nevis Miku un RitterSport? Un ja dzeršu atjaukto pulveri nevis ar cukuru atjauktu suliņu?
Man subjektīvi liekas, ka “fuflo” ir tas viss - enerģijas dzērieniņš tāds vai šitāds. Vairāk savu smadzeņu apmāns.

Želejās ir glikoze, batoniņos esošā šokolāde (cukurs) līdz glikozei vēl jāšķeļ, tātad organismam jāpatērē enerģija un vēl laiks; šokolādē esošie tauki šķelsies vēl ilgāk, Rittersport rieksti vispār pārstrādāsies ap to laiku, kad jau mājās panorāmu skatīsies. Isodzērieni vajadzīgi sāļu/minerālu atjaunošanai, ne “enerģijai”. Minūtes uz 50km gan palīdzēs iegūt tikai papildus treniņi, tas tiesa ;) Tāds mans diletanta viedoklis…