izbrauciens 11.10.2006

labdien!

piedaavaajums sestdien pavizinaties. piedavaju 3 vietas - Riekstukalna apkartne, Sigulda, Cīrulīši-žagarkalns.

No Rigas izbraukt varetu ap 10:30 - 11:00. vizinaties 2-2.5h un tad maajaas kamer nav nakts.

kaadas domas?

ārā sola nokrišņus un temperatūru ap 0. Diezgan skarbi tas viss var izvērsties! :(

nu jaa pa lietu nav plaanots

Ja pa riekstukalnu apkārtni tad varētu piebiedroties, protams, ka pa lietu gan negribētos!

Es par Siguldu arī nelielā lietū. Transports (auto) gan ir izbeidzies, bet kautko jau saštukos.

Es par Siguldu izņemot gadījumu, kad zemi klāj sniegs…

sigulda 2
riekstukalns 1

gaidam veel balsis

es jau ieziemojos un negribas savu tīro un smuko riteni pakļaut jaunām briesmām. ;)

velc tik aaraa!

Laikam būs jāvelk ārā ritenis, Cēsis sanāk patālu un cilvēki tur slēpo. Man jau patiktu Riekstukalns, bet Sigulda arī ir Ok.

Baigi jau negribās, bet varbūt tomēr sevi piespīedīšu! Bet tad tikai uz kalnu, kur ir riexti!

izskatās, ka brauciens būs uz siguldu.

ja kāds pamostas un izlasa šo ziņu, tad zini - vari droši pievienoties! pulcēšanās 12:30 pie Kaķīša kalna Siguldā.

Braucāt? Auksti nebija!

bija normaali, auksti noteikti nee. bijaam 7 cilveeki. izbraucam kalnus un lejas. vietaam tikai aerobika, bet bija arii braucani gabali. katraa zinaa pasākums kvalitatīvs. Siguldā jau spiideeja saule pa dienu.

vienmer lieciet kiveres - mums viena šūta galva. Rihards lai veseļojas!

Nu tā pirts pēc brauciena arī bija laba. Tie, kuri neatbrauca, var to tikai nožēlot… Vajadzētu jau šosestdien atkal izkustēties.

jaa par pirti neko nemineeju, jo, ja buus paaraak daudz brauceeju, tad buus rindas uz laavu un pie alus kraana.