To A Vanags—>
Lūdzu linku studijā!!!
To ValdisB—>
Par to jau baidījos, tāpēc prasīju bildi no sāniem.
Iespējams var pārvietot suportu nedaudz uz leju.
To A Vanags—>
Lūdzu linku studijā!!!
To ValdisB—>
Par to jau baidījos, tāpēc prasīju bildi no sāniem.
Iespējams var pārvietot suportu nedaudz uz leju.
Links jau ir, kur nu vel vairaak!
Bet ok, nestriideeshos, nav nav…
Es atvainojos AVanagam, ja pa sherpu uzbraucu, vienkarshi pats ar sho problemu esmu jobies un taapeec tik akuuti uztveru.
“pa ceļam” izbraucu četras velobodes un tajās nekas prātīgs nebija, izņemot veloservisā, kur man ieteica sameklēt cilvēku, kas varetu tādu pāreju izgatavot no nulles, bet es diemzēl zinu tikai kur viņš dzīvo un tuvākajā laikā man uz turieni netikt. tāpēc laikam ir divi varianti - viens es pašlaik ebay piedalos vienā izsolē par maguras PM caliperi, bet cerības dabūt to par sakarīgu cenu līdzinās nullei, otrs, kas man liekas daudz prātīgāk - iesakiet lūdzu kādu velomehu, kas man tādu pāreju varētu izdomāt
bildi varu ielikt rīt, uz balkona tumšs :)
Uzvani man. Ir viena tāda, bet baidos ka ar pāreju nebūs līdzēts. 29177869
pateicoties Valda pārejai kuru viņš man uz laiciņu aizdeva, situācija izskatās šāda —>
godīgi sakot uz aci izskatās baigi cerīgi, uz fellīša vēl uzlicis neesmu, jo vakar forši saregulēju esošās bremzes un godīgi sakot arī 180mm rotors uz sitienu nav pieejams.
calipers bija nedaudz, burtiski 1/2mm, bija par lielu priekš šīs pārejas, bet priekš tam ir vīle (neuztraucies Valdi, neapvīlēju pāreju, bet gan bremzes :) )
kad uzlikšu bremzes uz velo un kautkur atradīšu 180mm rotoru apstāstīšu kā ar savietojamību, moška kādam nākotnē noderēs, ja gadīsies tāda situācija kā man!
ir kāda kaudze ar dažādām pārejām 29103222
Izskatās ka būs par tālu priekš 180mm rotora.
Dakša ar PM + pāreja ir IS caurumi 180mm diskam, bet tev vēl suports ar garo kāju kas ir vēl +20mm rotoram.
Resume - lai tas viss būtu kopā smuki derējis ar šo pāreju jeb ar jebkuru citu pāreju, būtu vajadzējis likt lietā mākslinieka un arhitekta talantu, jo ar pāreju itkā derēja 200mm rotoram, bet 203mm būtu jākombinējās un tad vēl nezinu vai būtu derējis leņķis.
Un tagad seko sliktie jaunumi visiem kuri cerēja uz tehniskām izvirtībām no manas puses :) - šorīt 4 no rīta piemodos, lai piedalītos ebay izsolē un ļoti mietpilsoniski uzvarētu izsolē par maguras caliperi ar pareizo standartu manai dakšai :D
Paldies visiem par palīdzību un padomiem!