Gribētos zināt, kas Tevi motivēja uz šādu soli (domāju interviju)?
Pašam bija šīs lietas interesantas + padomāju, ka vēl kādam varētu tā šķist, + hobijs/darbs(esmu žurnālists).
Varbūt izklausās, ka man nav pilns ‘rublis’, bet interesanti šad un tad kautko palasīties par tēmu, jo īpaši dzimtajā valodā. Protams grūti mūsdienās kautko balstīt uz pliku entuziasmu, bet varbūt butu vērts kaut 2x gadā samesties un uzcept kautko līdzigu ziņu lapai vai e-zurnalam.
Man liekas, ka uz doto briidi nav nekas vairaak kaa taadas bloga tipa maajas lapas nepiecieshamas. Tas viss leenu garu iet savu gaitu, iespeejams, ka nonaaksim arii liidz kaadam taustaamaakam virtuaalam vai papiira izdevumam.
Var jau būt. Pētijumu neesmu veicis.
Bet , ja pasham ar luste ko uzrakstiit, varam pamegjinaat muusu lapaa ielikt(vai arii kaadas idejas, ko realizeet ir padomaa)
Feins raksts, man patika.
Dažādu iemeslu dēļ nelasot LV iznākošo sporta periodiku (kura, pieļauju, nemaz neraksta par šādiem ne-meinstrīma sporta veidiem), ir interesanti šādā - daudz tiešākā veidā uzzināt vietējo aktīvistu/slavenību domas par pašu profesionālo darbību, plāniem, skatu uz sporta veida attīstību pie mums un citur, utt., utjpr. Priecātos, ja iesāktais kļūtu par tradīciju.
ja neziniet, kur publiceeties un gribas par ko interesantu painformēt arī citus, ir taada vietne - www.xc.lv :)
Tajos pašos draugos lasu savu paziņu-riteņbraucēju stāstiņus par izbraucieniem, treniņiem - un ir gana interesanti. Pat ne vienmēr par sportisko tēmu, bet kā ķert fīlingu braucot. Žēl, ka tie teksti nenonāk šeit.
Tur jau tā sāpe. Pieļauju ka ļaudīm, kuri brauc piecus un vairāk gadus tā nav, jo kautkā jau tiek ar daudzo vietņu pārlūkošanu galā.
Mēģināšu uzskaitīt kādēļ izteicu domu par ziņu lapu:
- Man skauž ka ir periodiskie izdevumi par MTB citās valodās, bet mums nav pat elektroniskais.
- Man kā iesācējam bija grūti orientēties visā infoŗmācijas klāstā. (vakar beidzot atradu info kā piestiprināt klucīšu pie kurpēm ar visām ilustrācijām (diemžēl vairs nenoderēja :)))
- Ir vairākas lapas, bet tad man vajag reizi mēnesī apstaigāt visus, lai apskatītos kas jauns (tā es arī daru :))
- Saglabājās pārsteiguma moments (tā ir kā dāvana -šķiru vaļā, skatos … )
- Intervija man šķita interesanta.
- Tīri emocijas.
p.s. XC.lv skatos katru dienu (varbūt esmu slims :))
p.p.s. Rakstīt (skaisti) nemāku, bet esmu ar mieru palīdzēt citādi.
p.p.p.s. tikko radās doma, varbūt iekš xc.lv izveidot iespēju veidot rakstus dažādās sadaļās piem FAQ,padomi, apskati, intervijas utt., kur varētu iesūtīt materiālus (lai viss ir vienuviet), lai tādi kā es neuzdotu primitīvus jautājumus tipe: “Eu veči kā komainīt riepu.” , bet forumu atstātu diskusijām.
Atvainojiet, ka tā izplūdu!
Viss jau ir baigi forši, ko iesaki, bet kurš to visu apkopos un darīs?
Ja cilvēkiem ir entuziasms, tad ikviens, kam aiz member ir plusiņš (+), spēj ievietot rakstu pirmajā lapā. Taisnība, raksti tur rotē pārāk lēni. Vispār jau xc.lv galvenā dzīvība ir forums. Lai arī ar vieniem un tiem pašiem ļaudīm, un jauniņie tikai Pārdod sadaļā.
Kaspi4,
tāda nu ir tā cilvēka daba, ka, izlasot šādu interviju, tiek secināts - o, feini, kāds ir darbojies un citiem interesantu lasāmgabalu radījis, bet atsauksmes no sērijas “čoini, rūuulzzz, baig cmukais biuduks” vairāk tiek taupītas draugiem.lv fotogalerijām :-) lūk, vajadzēja vienam bez kādas argumentācijas pateikt “phē”, kad atdzīvojās diskusija par šāda darba lietderību.
www.codesmaleji.lv lapas mtb ziņas ar interesi lasāmas jau no sezonas sākuma - kopš pavasara “tik daudz paldies nebija sen dzirdēts” un Trek kausa organizatoru mānīšanos, ka trase nebūs vis velo triāls, bet vieglāka un pieejamāka:) šī intervija nav izņēmums - kas pabijis Trek kausos, būs pazīstams ar tur valdošo pozitīvo gaisotni, tādēļ par vēsturi un nākotnes plāniem šajā seriālā uzzināt vienmēr interesanti. nevaru nepiebilst arī par bildēm… ārkārtīgi simpātisks tas mazizmēra lauva fotogrāfijā (no kreisās: LOOK, Lauva).
tā kā jābilst vien paldies par entuziasmu šādus rakstus tapināt un mtb lasošajai publikai pasniegt.
Suni sauc NEKKU, un man domāt ka tā ir speciāli ziemeļu reģionam selektēta šķirne. Fotografēts Tahko (Somija).
Tas pats tikai 2005 gadā.: http://www.trek-team.lv/fotogalerija/TAHKO_2005/153_5395.JPG/
Jauka intervija, es jau sāku domāt vai nepiedalīties…
vajag sākt domāt vai piedalīties, nevis nepiedalīties :)
Jā, jā. Vai kāds nevēlas sastādīt kompāniju FOXam 180km pievarēšanā?
Izaicinājums ļoti nopietns… :)