iespējams,ka šī tēma jau ir kādreiz te apskatīta,bet tas nu tā…tīri intereses pēc gribēju uzzināt-cik ‘‘labs’’ skaitās ‘rezultāts’ _10km=16min. ?! es intereses pēc vakar treniņā minu un sadomāju uztaisīt savu-mini ‘‘razģelku’’ ņemot vērā to,ka man nebija ne ķiveres,ne mokasīniņi,ne ričuks ūber labais…:) kādi ir rezultāti jums(kuriem mīšana nav ikdiena) ?! un jā,pavējš man točna nebija ne grama… :D
16 ar šosejnieku ļoti labi ar mtb teicami. Pēc manas sapratnes par cilvēkiem , kas nebrauc ikdienā.
Es pirms kāda gada tīklā neatradu LV sporta normatīvu sistēmu, toties viegli atradu Krievijas. Lūk fragmenti no “Vserossijskije”:
10 km 16:10 = 3. klase
15 km 24:20 = 3. klase, 23:00 = 2. klase
20 km 32:20 = 3 klase, 31:00 = 2. klase, 29:30 = 1. klase
nu ar šosejnieku pa maz. razģelkai šosejniekam jābūt virs 40 lai skaitītos razģelka :) ar mtb jau jā, labs rezultats… un nepateici kas pa segumu… mežs/grants vai jauns gluds asfalts ar slikiem un t.t.
braucu ar šosejnieku,bet bija diezgan vējains.un asfalts-kā jau vairums ceļos,ielāps,ielāps,rise…:D un jā,pretimbraucošā fūru rinda arī ‘‘nepalīdzēja’’ :D zinu,ka rezultāts nav labs,bet es diendienā ar velo nebraucu-tīri intereses pēc gribēju uzzināt-kā ir labiem braucējiem ! p.s-līdz 3. klasei pietrūka 10 sekundes ! :D
Delfīn, paskaties taču, ar ātrumu zem 40 km/h stabili pietiek zemākajām sporta klasēm.
P.S. Viens peldētājs bija slavens ar to, ka teica - ja nevari 100 m baseinā nopeldēt zem 1:05, tad savu mašīnu baseina autostāvvietā neliec!
Starp citu ja gribās braukt individuālo braucieni šķiet sezonā arī pēdējais bet ir iespēja piedalīties šeit.
xc.lv var pats noorganizēt TT, kaut vai bikerniekos, kad trase slēgta autiņiem. Teiksim 1x mēnesī, pēdējā mēneša piektdienā.
nekas, ka tur māmiņas un urliki, bet drošāk ir nekā uz koplietošanas ceļa.