Incidents Ieriķu/Lielvārdes velo vs BMW

Sorry par jaunu topiku, bet jautājums tik un tā neskaidrs.
Pirms norakstīt jau tā negodā kritušos bembelātus nolēmu izzīlēt pretējās puses viedokli. Lai gan, pat po par viedokli, bembelātam enīvei pa redeli vajadzēja.
Rasklads kāds: š.g. 31.08. 19:00 vizinu ar savu bērīti pa Lielvārdes no GoPlanet Teikas virzienā un pa gabalu redzu kaut kādu roku mahāšanos minētajā krustojumā. Braucot tuvāk redzu - krustojumā noparkotu bembi un konkrētu sitienu vienam no iesaistītajiem, kas jamo nogāž gar zemi uz ielas. Man acis lielas, braucu tuvak un cenšos vēl kādas detaļas saskatīt - viens no (vēlāk izrādās diviem) bembelātistiem (7. sērijas bumers ar VN GB 56xx) ņem un ielidina labu šosejnieku krūmos kur tā elektrības māja. Vēl tiek sabļauts virsū velosipēdistam, abi ielec ratos un aizvālē Mežciema virzienā. Tikai kad lēnām ripināju garām ieraudziju, ka velosipēdists patiesībā bija sieviete (uz pirmo pēc Ivandas izskatījās). Un viņai blakus kaut kāds vienaldzīgs tips uz velo, kas uz visu šito no paša sākuma klātienē noskatījās.
Ja būtu iesaistījies, iespējams, viņi man redeli izdauzītu, bet kas cits atliek, ja redz, ka divi pid0ri sievieti sit?
Kādam ir kāds info par šito? Kāds background, incidenta sākums, kaut jelkāds saprātīgs arguments, kas varētu izskaidrot brutālu sievietes piekaušanu?

kad, cikos? vispār baigi, baigi pretīgi es teiktu…ne jau mašīnas marka ir vainīga, bet tā blīve (krāns), kas sēž pie stūres.
skumji.

Ej uz policiju, piesakies par liecinieku. Ja lieta nav iesākta, tad neko.

Žargons… Tu no pouwera vai audistaila?
p.s. Ivanda tā noteikti nebija.

No powera, cibas, linked-in’a, orb’a, yahoo-group’a, endomondo u.c. Bet kā sociālie tīkli, kuros esmu reģistrējies vai manis lietotais žargons maina faktu, ka divi sievietes sitoši bembelāti ir pid0ri?
Zinu, ka nebija Ivanda.

izrādās cietušā ir no kaimiņu foruma http://www.veloclub.lv/forum/index.php?f=22&t=267&rb_v=viewtopic&start=60

Pēc cietušās apraksta, tiešām liekas, ka zem narkatas tie purni ar bmw bija. Gan jau ka atradīs un kāds tiks pie kompensācijas, un kāds cits pie lauztām ribām… ;)

Ojaars, ja esi drošs, ka numurs bija 56xx, varbūt pasaki to kaimiņu forumam, kur figurē 59xx.

Tāpat jau par vēlu, ja piecēlās un aizbrauca - policija vairs neko neizdarīs.

Taisnība vien būs pašai meitenei (info no publiskās CSDD datubāzes):

Pārbaudes veids:
Marka, modelis: BMW 730
Reģistrācijas numurs: GB5934
Nākošās apskates datums: 24.07.2012
Nobraukums (km): 253136
Novērtējums: 0 - Teicamā tehniskā stāvoklī
CO (%): 0
CO paaugst.(%): 0
HC (pmm): 0
Lambda: 0
Degvielas veids: Dīzeļdegviela
Motora maksimālā jauda (kW): 160
Motora tilpums (cm3): 2993
Pilna masa (kg): 2480
Pašmasa (kg): 1975

Marka, modelis: BMW 730
Reģistrācijas numurs: GB5934

Ja bija BMW jo tas otrs nr. ir PEUGEOT 307

Kameer rakstiiju neviens nebija ielicis :)