Ilūkstes novada kauss VELOMARATONĀ

Kāds nevēlas startēt?

http://www.mtb.lv/index.php?read=372

Vai Ilūkste nav kaut kur pie Krievijas robežas?

Ilūxte ir pie Daugavpils kaijas :)

Vismaz aizbraukt un parunāt ar kaiju :D

Kāds nezin cik apmeklētas viņas bija iepriekšējos gados?

pērn tas notika pirmoreiz.
“(…)lieli un mazi riteņbraucēji pulcējās kuplā skaitā (…)
45 kilometru velomaratonā startēja 80 dalībnieki (…)”
nebija iedalījuma tautas un sporta klasēs. dalībnieku skaits ticams. arī kāds mans paziņa, kas tur piedalījies, apgalvo, ka braucēju bijis mazāk par simtu.
http://www.latgaleslaiks.lv/lv/2006/7/18/29273

Vai es pareizi sapratu, ka 4km pa grunti, pārējie pa asfaltu? Jeb arī tie pārējie ir domāts bezceļš drūmākais?

Ja paskatās trasi un pēc tam autoceļu karti, tad sanāk, ka pārējais ir pa asfaltu.
Un cilvēki vēl sūdzas, ka Latvijā laukos ir maz asfaltētu ceļu. ;)

Man vakar Laša kungs izteicās ka šī trase esot izbraucama ar šosejnieku.

soreiz tur ari notiks Latvijas čempionāts komandu braucienā šosejā,tautas maratons protams pa citu trasi!

pagajušogadu Ilukste sakrita ja nemaldos ar Kandavu, tā pēc šogad uz Iluksti, būs interesanti, iepriekšejā gadā startēju, šosejas gonka

Kādi iespaidi par Ilūkstes maratonu?
Cik dzirdēju, ir sūdzības par trases marķējumu, pareizāk sakot - par tā trūkumu.
Kā izskatījās uz vietas?

Kā dzirdēju tad esot bijusi kārtīga lietus duša trasē.

izteikta šosejas gonka! aizbraucu ar baiku un bija sajūta ka esmu netur nonācis, jo visi bija ar šosejniekiem;)
vēl bija sajūta, ka esmu nonācis 15 gadus atpakaļ kādā pionieru sporta pasākumā, pirms sacensībām parāde un vēl visādas extras, bet pozitīvi man patika;) visu cieņu organizātoriem, dalības maksa bija 0 ls, bet medaļas, kausi bija. Arī policija bija vairāk kā rīgas maratonā…:))) 2 moči un kaut kādas četras policijas mašīnas, tā ka sajūtas diezgan konfortablas:)
sacensību laikā visu laiku lija lietus, un diezgan stipri, bet bija interesanta sacensība, paldies organizātoriem.
Par rezultātiem gan būs jālūdz kāds no organizātoriem, lai ieliek, jo zinu tikai pirmās divas viets:(

Pats esmu no ilukstes:) ja parades mums vienmer ciena,kopš 2007 gada,esmu braucis šaja maratonā,trase viegli izbraucama ar sosejnieku:)ja kādam nejauši ievajagās rezultātus,nolikumus,droši rakstiet,atsūtīšu,pastāstīšu,un visi laipni aicināti 2011 gada augustā uz šo gonku,skaistajā Ilūkstē…

Ak tad augustā. Citādi lasu, lasu un nevaru saprast kad tad īsti notiks pasākums.
Tad ielieciet kalendārā, kad būs zināms datums.

Itkā būšot 6 vai 8 augustā,es zinu,ka LRF mājaslapā ir kalendārā datumi…