Ikgadējais Rudens izbrauciens 2012

Aicinam visus piedalīties!

http://www.xc.lv/mtb/ride/index.php?id=186

Starts te -

Tiem, kas šosezon sēņojuši, riepu uzaudzējuši (vainīgs) un visādi citādi nejūtas formā - maz ir vērts pieteikties? Tb, temps “normāls” - tas ir kā?
Jautāju, jo nav būts šādā pasākumā :)

temps noteikti nav plānots augsts, kā jau redzēji 50km pa 4-5h

Nu tas jā, bet kas to zina, kāds tur terrain :)
Ok, lieku ģimenes sapulcē uz balsošanu :D

Baltais pameklē arī trases vietas, kur nākošgad varētu kādu sacensības posmu Līgatnē uzrīkot.

Līgatne ir pie gaujas, terrain ir nedaudz maigāks kā Siguldā, bet var atrast vietas.

Vai finišs turpat, kur starts? Jautāju, lai zinātu par auto nomešanu! :)
Un vai dubļinieki un gumijas zābaki obligāti?

[quote=dziro]Vai finišs turpat, kur starts? Jautāju, lai zinātu par auto nomešanu! :)
Un vai dubļinieki un gumijas zābaki obligāti?[/quote]

starts/finišs vienā vietā

prieks, ka dreicha un DidzisSulcs arī piedalās! Pamācīs mums braukt pa taciņām :)

Jā Līgatnē varētu uzrīkot nesliktu sacensību posmu, jo tur var kāpumus un nobraucienus labu labos salasīt. Prieks, ka šis brauciens notiek manā dzimtajā novadā. Būs labvēlīgi apstākļi, tad ar varētu piedalīties:)

Labprāt uzsēstots kādam autobraucējam uz astes ar vienu velo.

[quote=Baltais]prieks, ka dreicha un DidzisSulcs arī piedalās! Pamācīs mums braukt pa taciņām :)[/quote]Pamācītāju mums ir ļoti daudz, bet būs arī kas parāda?

Didzis Šulcs neko nevienam nemācīs.
Jo viņš pats neko nemāk.
Viņš pat vairs ar TREK nebrauc.
Mierīgi pamīcīs ar riepām rudens lapas un viss.

2 wrongway - Aiz Tevis izteiktā pavešanas lūguma automātiskais paraksts reāli iespārda. Tu esi leģenda!

[quote=Didzis Sulcs]

2 wrongway - Aiz Tevis izteiktā pavešanas lūguma automātiskais paraksts reāli iespārda. Tu esi leģenda![/quote]

Vienmēr jau nevaru izskatīties kā Apolons :)

es domāju laist ar vilcienu, bet tā kā līdz līgatnei ved vai nu 8 vai 12, tad doma braukt līdz Siguldai ar to kas pienāk 10:37, cerams, ka 15 min mani pagaidīs vai vismaz pateiks, kurā vietā grupa būs 11:15

Pieteicos. Ceru, ka nebūs “kā parasti” un kaut kas neizjaukt pasākumu.

:)) Ja būšu, šo pasākumu gandrīz par Didžu salidojumu varēs saukt! :D

edit: Vilciens līdz Siguldai un tālāk ar velo arī man varētu būt interesanti…

PS es, ja braukšu, tad ar SS, kas nozīmē, ka turēt ātrumu virs 25 km/h no Siguldas līdz Līgatnei nebūs labi. rēķinu, ka 14 km, kas ir no stacijas līdz startam kritīs 40 minūtēs.

Ja auto variants nesazīmējās, tad arī nāksies braukt ar čukčukbāni.
Tad jau trijatā var sākt uz maiņām strādāt un samīt ātrāk par 40 min.
Tiesa, man arī ir ss, turklāt ar velopolo attiecību…

Interesei - kas “parasti” izjauc pasākumu?

[quote=Didzis Sulcs]Didzis Šulcs neko nevienam nemācīs.
Jo viņš pats neko nemāk.
Viņš pat vairs ar TREK nebrauc.
Mierīgi pamīcīs ar riepām rudens lapas un viss.

2 wrongway - Aiz Tevis izteiktā pavešanas lūguma automātiskais paraksts reāli iespārda. Tu esi leģenda![/quote]

tagad ar TREKu nebraukt ir atļauts :)