Neņem ļaunā, tiešām vienmēr ierēcu kad šito lasu.
Mana pieredze aprobežojas tikai ar RockShox un FOX izstrādājumiem, par citu firmu ražojumiem nevaru pateikt pilnīgi neko.
Neko labāku par SID jau nevar vēlēties, ja tam 45 kilogramīgajam cilvēkam, tad jau pilnīgi noteikti, viņš pat ar saviem 45 nemaz nevar eļļu pārdzīt, braucot ar aizslēgtu, kas ir galvenais iemesls kāpēc man nepatīk vecās SID.
Man nav pieredzes, bet FOX tirgo Manitou R7, it kā jau ļoti labas dakšas, un pie FOX pa labu cenu, un viņš tās dakšas ir izkodis pilnībā.
Jautājumā par to otru, es ieteiktu skatīties REBA, vai jaunā SID virzienā, jo par 300 jau notiekti var dabūt jaunu vai gandrīz jaunu REBA, vai mazliet pieliekot var dabūt jauno SID.
Vecais ir vecais, ja jau ir jauns. Jaunā ir daudz stingrāka, servisu neprasa. Apzāģētai, kopā ar PushLock 1489gr. Vecā 100gr. mazāk,- vai ir vērts izvēlēties vecu tehnoloģiju?
2 Karlux: veikala cena TEAM ir 420LVL
Par bremzēm - tas jau ož pēc pēc stāstiem kāpēc izvēlēties amortizatoru dakšu, labāk taču parastā jo nav vajadzīga apkope, un vnk. ir pati labākā izvēle.
Ja braucējam ir pietiekami laika, instrumentu un viņš nav āmurs, tad apkopt disku bremzes viņš var pats, mājās saviem spēkiem. Serviss ir katrā veikalā, detaļas pieejamas praktiski jebkurām bremzēm, Tev, kas ir jaucis amortizatoru dakšas noteikti man nebūtu jāstāsta. Mašinu ar barabanu bremzēm taču Tu diezvai izvēlētos, ja saprati par ko rakstu. Neesi dinozaurs.
Pasaule attīstās, industrija iet uz priekšu un ievieš korekcijas inventāra izvēlē.
Protams, ir bremzes kas prasa ļoti biežu apkopi, bet ir tādas kam tā vispār nav vajadzīga, maini klučus un viss.
Par svaru, manas HOPE Mono Mini Pro sver 621gr. - pilnīgi viss komplekts, līdz pēdējai skrūvītei, uzpildītas, un darba kārtībā.